Героїню реаліті «Пацанки. Нове життя» примусили завагітніти

Героїню реаліті «Пацанки. Нове життя» примусили завагітніти

15 Листопада 2017
12873
15 Листопада 2017
14:13

Героїню реаліті «Пацанки. Нове життя» примусили завагітніти

12873
Людмила Понзель покрасувалася округлим животом на вулиці
Героїню реаліті «Пацанки. Нове життя» примусили завагітніти
Героїню реаліті «Пацанки. Нове життя» примусили завагітніти

На Новому каналі триває проект «Пацанки. Нове життя», в якому учасниці першого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» шукають роботу, кохання і самих себе у дорослому житті. Наставник учасниць – Олексій Гончаренко – в якийсь момент зрозумів, що дівчата негідно витрачають шанс, який їм надали, та зовсім невідповідально ставляться до свого життя. Тож дав «пацанкам» специфічні завдання, від яких ті мали б «протверезіти»: доручив їм прибирання в каналізації.

«Дно – не для мене, – заявила після покарання Юля Чайка. – Звісно, велике місто красивіше зверху, ніж у каналізації. Нам дають таку хату, катають у лімузинах, купують дорогі речі, а ми цього не цінуємо».

«Хоч що б ти зробив, за все будеш відповідати, – підсумовує Галя Полудневич. – Одним словом, я до кінця життя пам’ятатиму це покарання».

Аби закріпити виховальний ефект Гончаренко дав кожній з учасниць ще й окреме завдання. Приміром, Людмила Понзель мала зняти гострий соціальний ролик про безпритульних, ще й самій в ньому знятися.  Дівчина на один день перетворилася на вагітну. Вона вигадала історію, що чоловік побив і вигнав їх із ненародженою дитиною з дому. Саме тому вона змушена жебракувати. Для правдивості експерименту підклала великий живіт і намалювала під оком синець. Але замість допомогти грошима, люди впізнавали Понзель і просили з нею сфотографуватись.

Напевно, творці шоу сподіваються, що все це якось вплине на «пацанок». Але щось поки що вони не дуже виправилися, навіть після Школи леді.

Фото: прес-служба Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду