Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера

Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера

Вікторія Бурдукова розповіла, як відреагували соцмережі на нового ведучого та чому для Анни Жижі це найскладніший сезон
Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера
Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера
25 Жов 2017
0
4961

На Новому каналі вже з місяць йде новий сезон «Ревізору», ведучим якого став відомий український ресторатор Микола Тищенко. Директор ТО №1 Вікторія Бурдукова та шеф-редактор і співведуча програми Анна Жижа, виявляється, особисто стежать за соцмережами, в яких представлена програма. Цього разу, кажуть, зміна ведучого пройшла без «кровопролиття» у мережі.

«При першій зміні ведучої було багато реакцій: лайка, обурення, звинувачення, спроби переконати нас, що нічого не вийде, – розповідає Бурдукова. – Ну, якось пережили. Коли ми повідомили про те, що йде Вадим Абрамов, негативних коментарів було дуже мало. Позитивних відгуків більше в рази. Тож вибір був зроблений правильний і вчасно. Адже ми запропонували людям відомого персонажа з певним бекграундом і репутацією. Люди його знають, люди йому вірять і його приймають».

Багато хто ще під час представлення Тищенка як нового ведучого припускав, що його ресторанний бізнес може стати на заваді прозорості та чесності перевірок у програмі.

«Ми вже відзняли сезон, відвідали більше десятка міст, і не було жодного випадку, – відповідає Вікторія. – Була ситуація, коли на кухню ресторану зайшов власник, і виявилося, що з Миколою вони знайомі років п'ять. Певний час тому у них були спільні бізнес-інтереси. Але це зовсім не вплинуло на хід перевірки. Микола просто по-дружньому вказав йому на слабкі місця. Каже: «Дивись (скажімо, Сашо), ось ця частина – слабке місце твого ресторану, а тут персонал повівся розхлябано, а тут, можливо, хтось навіть краде, тож ти втрачаєш гроші. Зверни увагу». І нам, і власнику було цікаво це слухати. На результат перевірки дружба не вплинула».

У новому сезоні, взагалі, чимало нового. Приміром, до перевірок готелів активно долучилася шеф-редактор та співведучаАнна Жижа. Тепер в одному з номерів під час перевірки зупиняється Микола, в іншому – Анна. Кажуть, що минулого разу команда «Ревізора» неодноразово чула нарікання через те, що, буцімто, неможливо об’єктивно оцінити готель, відвідавши лише один номер. От і вирішили: нехай цього разу глядачі побачать два погляди на ночівлю: дівочий та чоловічий. Та Вікторія Бурдукова зізнається: це дуже нелегко дається Анні Жижі.

«Вона ж у нас і ведуча, і шеф-редактор, і на ночівлі тепер ще залишається... – пояснює Вікторія.– Коли вся група, знявши ревізію, їде, вони з Миколою йдуть у свої номери і до третьої години ночі ще знімають самі. А Анні потім прокинутися треба раніше за всіх, адже вона – дівчинка, і їй потрібно зробити грим і зачіску. Хлопчик може собі дозволити бути з ранку в кадрі розпатланим, дівчинка – ні. О третій годині закінчила, о сьомій ранку прокинулася – і так цілий тиждень. Тож наша Аня – герой. Думаю, для неї це був найскладніший сезон, але вона з ним упоралася».

Фото: прес-служба Нового каналу

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 124
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 243
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 954
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 243
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду