Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»

Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»

16 Жовтня 2017
2753
16 Жовтня 2017
12:36

Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»

2753
В зоні ризику також опинилися Надя Дорофеєва та Женя Кот
Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»
Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»

Вчора, 15 жовтня, відбувся чвертьфінал шоу «Танці з зірками» на «1+1», темою якого була «Машина часу».  Кожна з зіркових пар цього разу виконала по два номери

Однією з найголовніших інтриг випуску було питання, чи вийде Наталія Могилевська на паркет. Принаймні ведучий Юрій Горбунов декілька разів підкреслив, що співачка протягом усього тижня звинувачувала суддів та продюсерів проекту в тому, що вони свідомо занижують її парі оцінки та занадто жорстко критикують їх номери. «Ми навіть не зняли інтерв’ю з Наталією цього тижня, ми не знаємо, що відбувається і що буде далі», – запевняв Горбунов. Та Могилевська, передбачувано, на паркет вийшла. Ще й два рази: спершу вони з Ігорем Кузьменком виконали квік-степ під «Я не здамся без бою», й судді, звичайно, одразу побачили в цьому закид у їх бік. Другим номером пари був контемп. Не дуже зрозуміло, як списувалися ці номери в концепцію «Машини часу», особливо, перший танець пари. Але, зрештою, Могилевська та Кузьменко отримали багато дуже обережних улесливих коментарів та досить високі бали від суддів.

А от Сергій та Сніжана Бабкіни, які, як влучно помітив Влад Яма, примудрялися вислуховувати зауваження та зберігати гарні стосунки із суддями, ніякої інтриги не тримали: одразу зізналися, що на підготовку обох номерів мали усього по годині часу. За це отримали невеличкі прочухани від Дмитра Монатіка та Катерини Кухар. У фіналі пара набрала найменшу кількість сумарних (від суддів та глядачів) балів на рівні із Надею Дорофеєвою та Женею Котом. Тож не дивно, що у самому фіналі ефіру судді віддали перевагу саме другим – яких протягом ефіру неодноразово хвалили за старанність, витриманість стилю та експерименти із образами. Таким чином Сергій та Сніжана Бабкіни залишили проект. А у фінал «Танців з зірками» пройшли Ахтем Сеітаблаєв з Оленою Шоптенко, Юрій Ткач з Ілоною Гвоздьовою, Наталія Могилевська з Ігорем Кузьменком та Надя Дорофеєва з Женею Котом.

До речі, поки в ефірах «Танців з зірками» в когось тривають розбірки із суддями, в когось – боротьба із комплексами та усталеними образами, актор Юрій Ткач тихесенько удосконалюється в хореографії. Ніяких інтриг та скандалів, але цього разу він постав у дуже чуттєвому образі у вальсі під «Як тебе не любити, Києве мій», ще й навіть Катерину Кухар вразив натягнутими стопами:

Фото: ukr.segodnya.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2753
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SEVASTOPOL
2355 дн. тому
"Танці з зірками" перетворилося на фарс і з боку бантик, до британського, польського, французького представлення у своїх країнах, нам до них як до Києва рачки. Хто багатший, той може хоч мільярд дзвінків-смс прислати за себе любимого чи фаворита, оцінюється не стільки техніка виконання як шоу виступу, і ця двомовність на передачі вже реально бісить, як тебе там, монатік називаєш себе, язик відсохне виконати контракт і говорити українською, чи давайте реально когось інших запросим, чи всіх друзів 95 кварталу брати тіки будем, мало в країні людей? Накипіло!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду