Wizz Air зробила офіційну заяву щодо інциденту з Романом Скрипіним

Wizz Air зробила офіційну заяву щодо інциденту з Романом Скрипіним

Як пояснюють у компанії, бортпровідниця, від якої журналіст вимагав спілкування українською мовою, нею не володіє та є громадянкою Чехії
Wizz Air зробила офіційну заяву щодо інциденту з Романом Скрипіним
Wizz Air зробила офіційну заяву щодо інциденту з Романом Скрипіним
11 Жов 2017
0
4638

Авікомпанія Wizz Air надала роз’яснення щодо конфлікту журналіста та ведучого Романа Скрипіна з однією з працівниць компанії:

«11 жовтня 2017 року під час рейсу авіакомпанії Wizz Air з Гамбурга до Києва (W6 7318) надійшло повідомлення про некеровану поведінку одного з пасажирів. Під час посадки одна з бортпровідниць WIZZ, яка за національністю є громадянкою Чехії і не володіє українською мовою, звернулася до нього англійською – однією з міжнародних мов, які використовуються на всіх рейсах. Оскільки бортпровідниця не звернулася до даного пасажира українською, він використав нецензурну лексику і вдався до ще більш агресивної поведінки, зайнявши одне з місць підвищеної комфортності і відмовившись заплатити за нього належний додатковий збір. Екіпаж авіакомпанії у даній ситуації діяв відповідно до встановлених правил поведінки, проявляючи емпатію та розуміння і неодноразово просячи пасажира заспокоїтись. Ситуація загострилася, оскільки пасажир не реагував на прохання бортпровідників. Тому згідно з правилами безпеки Wizz Air, про цей випадок повідомили відповідним правоохоронним органам відразу після приземлення літака. Безпека – безумовний пріоритет авіакомпанії і ми не підтримуємо зневажливе й образливе ставлення ані до своїх пасажирів, ані до персоналу», - повідомила прес-служба компанії.

Нагадаємо, сьогодні на своїй сторінці у фейсбуці Роман Скрипін поскаржився на авіакомпанію WizzAir. Його обурення викликав той факт, що стюардеса в літаку, який прямував з Гамбурга до Києва, відмовилася обслуговувати його українською мовою. На це Скрипін відреагував досить бурхливо – нецензурно вилаявся. Стюардеса після цього викликала поліцію. Пізніше Скрипін додав, що поліціянти «заламали» йому руку.

Фото: tyzhden.ua

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 138
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 254
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 257
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 965
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 261
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду