Дмитро Комаров добровільно поступився місцем  в «Танцях з зірками» на користь Юрія Ткача

Дмитро Комаров добровільно поступився місцем в «Танцях з зірками» на користь Юрія Ткача

9 Жовтня 2017
2816
9 Жовтня 2017
11:39

Дмитро Комаров добровільно поступився місцем в «Танцях з зірками» на користь Юрія Ткача

2816
За крок до вильоту з шоу також опинилася пара Сергія та Сніжани Бабкіних
Дмитро Комаров добровільно поступився місцем  в «Танцях з зірками» на користь Юрія Ткача
Дмитро Комаров добровільно поступився місцем  в «Танцях з зірками» на користь Юрія Ткача

Вчора відбувся сьомий прямий ефір шоу «Танці з зірками» на «1+1». Темою чвертьфіналу було названо «Цирк». Але справжні циркові фокуси почалися вже після танцювальної програми – коли вирішувалося питання, яка пара покине паркет цього разу. Відтак за результатами голосування глядачів (яке, теоретично, підсумовується з голосами від суддів) в зоні ризику опинилися Сергій та Сніжана Бабкіни й Юрій Ткач з Ілоною Гвоздьовою. Право вирішувати, хто з них таки покине проект, надали журі. Катерина Кухар проголосувала за те, аби в шоу залишився Ткач, Монатік та Влад Яма віддали перевагу Бабкіним.

Але в останній момент мікрофон в ведучого шоу Юрія Горбунова попросив Дмитро Комаров. Як і передбачали у редакції «Детектор медіа», ведучий «Світу навиворіт» вирішив добровільно відмовитися від участі в змаганнях.

«Я прошу прощения, что я вмешался и, возможно, немножко изменил сценарий, но позвольте, сегодня будут решат не судьи, а сегодня это соло достанется мне, – заявив Комаров. – Мы уступаем свое место Юрию Ткачу. На самом деле, для нас сейчас все пары – это наша семья, наши друзья. Мы уже давно перестали быть конкурентами, мы стали единым целым. И почему я сегодня хочу уступить Ткачу – потому что он комик, комик должен быть в шоу! Без него шоу станет скучным и слишком серьезным. Я считаю, он должен быть в финале. Мы с Сашей переговаривались последние 10-15 минут, мы приняли это решение, и, если позволите, уходим мы».

Відмовляти Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко від такого рішення ніхто не став. Тож пара покинула проект, перед цим подякувавши всім і кожному.

«Все мы что-то хотим, но не решаемся сделать, потому что у нас нет опыта, мы не умеем, мы боимся того, что скажут люди, – взяв останнє слово Дмитро Комаров. – И так мы убиваем свои мечты. Если руководствоваться таким принципом, я не должен был здесь быть, потому что хореография у меня очень слабая. Но я хотел показать, что любой человек, если он не боится и идет вперед, может достичь любых результатов – это, во-первых. Во-вторых, если у тебя есть поддержка, если есть любовь, то возможно абсолютно все. Мы прошли в четвертьфинал благодаря любви. Огромное спасибо всем нашим зрителям за любовь. Я возвращаюсь к своим делам. Мне в горах и  пустыне гораздо комфортнее, чем на этом паркете – и мне пора вернуться туда. Я говорю спасибо всем, кто меня любил и всем, кто ненавидел, тоже огромное спасибо. Здесь очень сильные танцевальные пары и теперь действительно начинается шоу танцев».

Тож наразі в проекті залишилися Наталія Могилевська з Ігорем Кузьменком, Ахтем Сеітаблаєв з Оленою Шоптенко, Сергій та Сніжана Бабкіни, Юрій Ткач з Ілоною Гвоздьовою та Надя Дорофеєва з Євгеном Котом.

Фото: скріншот з відео

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2816
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду