Сергій Бабкін: «Ми не граємо в Росії для політиків та еліти, ми граємо для людей»

Сергій Бабкін: «Ми не граємо в Росії для політиків та еліти, ми граємо для людей»

8 Жовтня 2017
3708
8 Жовтня 2017
14:21

Сергій Бабкін: «Ми не граємо в Росії для політиків та еліти, ми граємо для людей»

3708
Після зірваного активістами концерту у Львові музикант розповів про його патріотизм та гастролі в РФ
Сергій Бабкін: «Ми не граємо в Росії для політиків та еліти, ми граємо для людей»
Сергій Бабкін: «Ми не граємо в Росії для політиків та еліти, ми граємо для людей»

Вчора, 7 жовтня, у Львові місцеві активісти заблокували вхід до клубу та зірвали концерт відомого українського музиканта, учасника проекту «Танці з зірками» Сергія Бабкіна. Артисту закидають те, що він продовжує їздити з гастролями до країни-агресора, а ще виступав у Криму в 2014 році. Сьогодні на офіційній сторінці у Фейсбуці Бабкін прокоментував ситуацію, що склалася у Львові та розповів про своє бачення патріотизму.

«Я патріот своєї країни і доводжу це щодня, – написав музикант. – Я народився і живу в Україні, тут живуть мої діти, і я роблю все, щоб вони отримали прекрасну освіту в Україні, виросли «Людьми» і залишилися жити тут. Люди, які ходять на мої концерти знають, які життєві цінності важливі для мене, про що я співаю в своїх піснях, і про що говорю зі сцени».

Далі артист висловився і з приводу концертів на території країни-агресора:

«Я не припинив своєї гастрольної діяльності в Росії в 2014-му році. Це непопулярна, але виважена позиція. По-перше, я вважаю, що 10 000 людей, які хором співають пісні українською мовою в самому центрі Москви – це перемога України. Ми не представники шоу-бізнесу, і не розважальна група. Як артист, кожного разу я виходжу на сцену не для того, аби потішити своє самолюбство або чиєсь, а для того, аби пробудити в серці кожної людини доброту, світло та людяність. Ми не граємо в Росії для політиків та еліти, ми граємо для людей, більшість з яких підходять до нас після концерту і просять вибачення за дії своєї влади. Ми вважаємо неймовірно важливим під час засилля пропаганди підтримувати цих людей і показувати їм справжню Україну, а не ту, яку їм подають до їх телевізорах».

Насамкінець Сергій Бабкін зізнався, що їздить до Росії не заради грошей і що чимало коштів направляє на благодійність, в тому числі на потреби АТО. А щодо концертів у Криму в 2014 році, музикант зазначає, що виступав тоді саме в українському Криму, до якого дістався з материкової частини країни. Бабкін також зауважив, що на тому концерті було піднято чимало українських прапорів, а в якості автографів музиканти залишали надпис «Слава Україні».

Фото: Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду