Юлія Литвиненко може стати генпродюсеркою NewsOne

Юлія Литвиненко може стати генпродюсеркою NewsOne

4 Вересня 2017
8641
4 Вересня 2017
22:51

Юлія Литвиненко може стати генпродюсеркою NewsOne

8641
Юлія Литвиненко може стати генеральною продюсеркою телеканалу NewsOne.
Юлія Литвиненко може стати генпродюсеркою NewsOne
Юлія Литвиненко може стати генпродюсеркою NewsOne

За інформацією «Детектора медіа», практично завершені переговори між пані Литвиненко і власником телеканалу Євгеном Мураєвим.

Сама Юлія Литвиненко сьогодні пізно ввечері журналісту «Детектору медіа» заперечила факт свого призначення на цю посаду, пообіцявши все прокоментувати завтра вранці.

Нагадаємо, до останнього часу Юлія Литвиненко працювала на NewsOne ведучою. Нещодавно на ринку пройшла інформація, що пані Литвиненко нібито має намір перейти працювати на Прямий канал, у Києві навіть з'явилася зовнішня реклама Прямого з портретом Юлії. На Прямому нам сьогодні повідомили, що Юлія Литвиненко готує для мовника авторський проект «Очі в очі».

Попередній генеральний продюсер NewsOne Дмитро Носиков залишив канал 25 липня. Він не коментував причини та обставини звільнення, але зауважив, що це було його особисте рішення. За його даними, з того часу фактично обов’язки генерального продюсера NewsOne виконував виконавчий продюсер мовника Василь Голованов.

На фото - Юлія Литвиненко

Фото: скріншот YouTube-каналу NewsOne

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8641
Читайте також
26.07.2017 13:37
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 084
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду