Перший ефір «Танців з зірками»: Сергій Бабкін увійшов в історію проекту, а Тіна Кароль тимчасово покинула шоу

Перший ефір «Танців з зірками»: Сергій Бабкін увійшов в історію проекту, а Тіна Кароль тимчасово покинула шоу

Дмитро Комаров та Оля Полякова набрали найменшу кількість балів від журі
Перший ефір «Танців з зірками»: Сергій Бабкін увійшов в історію проекту, а Тіна Кароль тимчасово покинула шоу
Перший ефір «Танців з зірками»: Сергій Бабкін увійшов в історію проекту, а Тіна Кароль тимчасово покинула шоу
28 Серп 2017
1
14338

Вчора, 28 серпня, відбувся перший прямий ефір прем’єри оновленого шоу «Танці з зірками» на каналі «1+1». Як ми і передбачали, Володимир Остапчук, роль якого на проекті до останньої миті трималася у таємниці, став одним з ведучих – він вів ефір з зіркової кімнати, де всі учасники очікували свого виходу на паркет та слухали оцінки від суддів.

До речі, судді – Дмитро Monatik, Катерина Кухар та Влад Яма – були доволі суворі. Табличка з десятьма балами підіймалася лише два рази за весь ефір (одну з «десяток» отримала Наталія Могилевська за аргентинське танго, а ще одну – Сергій Бабкін за контемп). Найнижчі бали та чимало зауважень дісталися парі Дмитра Комарова з Олександрою Кучеренко (13 балів) та Олі Поляковій із Степаном Місюркою (15 балів). Та, на щастя, було оголошено, що перший ефір – святковий, тож жодна з пар паркет цього разу не залишила.

Натомість Сергій Бабкін, за словами ведучого Юрія Горбунова вже увійшов в історію проекту «Танці з зірками» –  вперше в світі в шоу бере участь сімейна пара. Адже на проекті Бабкін танцює з дружиною – актрисою Сніжаною Бабкіною, яка, свого часу, займалася бальними танцями. Таке рішення, за словами Бабкіна, було почасти продиктовано тим, що на участь в шоу він погодився в останній момент, з іншого боку, пара дуже прагнула довести всім, що справжнє кохання таки існує, навіть на паркеті. До того ж, партнерка та дружина актора зізналася, що наразі в Сергія серйозні проблеми зі здоров’ям – величезні грижі в шийному відділі хребта, тож лікарі радять регулярні фізичні навантаження. Отак і погодилися брати участь в шоу – заради кохання та в терапевтичних цілях. Судячи з усього, недарма. Адже за контемпорарі, які вони виконували, отримали найвищі бали від суддів, порівняно з конкурентами.

На фінал першого випуску турнірна таблиця виглядала таким чином:

Сергій та Сніжана Бабкіни – 28 балів

Надя Дорофеєва та Женя Кот – 26 балів

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко – 26 балів

Наталія Холоденко та Віталій Загоруйко – 23 бали

Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко – 21 бал

Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова – 20 балів

Олександр Скічко та Анна Паламарчук – 20 балів

Камалія та Діма Жук – 16 балів

Оля Полякова та Степан Місюрка – 15 балів

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко – 13 балів

Та, нагадаємо, жоден з танцівників поки що не покинув проект. А от ведуча Тіна Кароль тимчасово залишила шоу. Заспівала у фіналі дві пісні та пішла… Юрій Горбунов оголосив, що його ведуча-партнерка рушила у концертний тур, але обіцяла у якийсь момент повернутися в ефіри.

Нагадаємо, наприкінці червня телеканал «1+1» оголосив про повернення в ефір розважального проекту «Танці з зірками», прем'єра якого відбулася в Україні 11 років тому. З 2006 року три сезони шоу за цим британським форматом виходили на «1+1».

Улітку 2010 року директор телеканалу СТБ Володимир Бородянськийповідомив про купівлю телеканалом прав на локалізацію формату BBC для України. Прем'єра шоу на СТБ відбулася 26 лютого 2011 року. На СТБ «Танці з зірками» протримались один сезон, після чого проект закрили.

Фото: 1plus1.ua

 

Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Геннадій
2402 дн. тому
Чому ця кобіта, з числа суддів,д дозволяє собі розмовляти в ефірі на російській мові? Шановні,врешті-решт це українське телебачення і ми ж хочемо підняти з колін нашу неньку! Починати потрібно з малого...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 117
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 233
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 232
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 948
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 232
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду