Сніжана Єгорова та Сергій Дойко теж стали ведучими Прямого каналу

Сніжана Єгорова та Сергій Дойко теж стали ведучими Прямого каналу

Прямий канал презентував проморолики з іще двома своїми обличчями
Сніжана Єгорова та Сергій Дойко теж стали ведучими Прямого каналу
Сніжана Єгорова та Сергій Дойко теж стали ведучими Прямого каналу
23 Серп 2017
13
11794

Акторка, теле- і радіоведуча Сніжана Єгорова та колишній ведучий телеканалу «Київ» Сергій Дойко приєдналися до команди облич Прямого каналу, який стартує 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis.

«Сніжана Єгорова – сильна і настирлива. Це часто дратує, але коли вона виходить в ефір, ти бачиш Її високий клас і прощаєш усе. І розумієш, що готовий терпіти будь-яку її примху, аби вона працювала на твоєму каналі зі своїм характером, зі своїми мізками, зі своєю жіночністю», – відгукується про ведучу генеральний продюсер Олексій Семенов.

«Сергій Дойко – людина з телебачення, – каже Олексій Семенов. – Я дивився на нього часто на телеканалі “Київ” і відчував, як йому мало цього простору. І завжди захоплювався його енергією, самовіддачею та любов’ю до професії. І я точно знаю, що без ефіру йому важко дихати».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова, колишня ведуча «112 Україна» та NewsOne Світлана Орловська.

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НИНА
2257 дн. тому
Сегодня смотрела передачу на тему Сэконд Хэнда и выключила , потому что невозможно было слушать Снежану. Она перебивала гостей, не давала ответить на вопрос, сама говорила больше всех, несла ахинею, самоупиваясь собою. Так я и не услышала , о чем хотели поведать нам гости нужной и актуальной передачи. Гнать ее надо с ТВ.
Valentyna
2274 дн. тому
Це ж треба так ненавидіти Україну і заробляти на українській мові. Приберіть з ефіру єгорову. Ви хоч чуєте, що вона несе в ефірі? Набір незрозумілого лайна. Бідний Мухарський Антін...
Тетяна
2380 дн. тому
Кто нибудь! Уберите Егорову из эфиров, пожалуйста! Слушать невозможно! Невоспитанная истеричка! Как только она появляется на экране, хочется выключить телевизор. Неужели у нас в Украине нет более адекватных и интересных людей?
Надя
2415 дн. тому
був нормальний канал Тоніс,зробили якусь абракадабру
Вовчік
2415 дн. тому
Я бажаю успіхів Ганапольському і Кісельову в створенні кращого в країні телебачення! Сьогоні ще не все досконало, ала ваш талант вже наявний. Запрошуйте, будь ласка в єфір, тільки талановитих у гості. Політологів, філософів, економістів, інш. фахівців. "Середніх" не треба! На все добре.
Ирина
2418 дн. тому
Канал отвратительный,смотреть и слушать противно особенно Егорову говорит ни о чём просто набор слов) Орловская потеряла себя на этом канале мы её так ЛЮБИЛИ на 112 а сейчас разочарование! Серебрянскую сегодня Егорова перебивала на программе,она так интересно рассказывать и тут вмешалась Снежана Егорова и разговор ни о чем....Егоровой не место на канале!
сергiй
2421 дн. тому
все починалось якби й не погано.але за тиждень все зiйшло на нiвець:поведiнка в ефiрi Ганапольського Егоровой Айшон
Vladimir
2421 дн. тому
Снежана Егорова вчера просто достала. Или пусть контролирует себя, или освободите эфир от нее.
Андрій
2422 дн. тому
Знаючи власника і його дії, будучи депутатом в попередньому скликанні,та деяких ведучих з сумнівною репутацією,можна сказати однозначно,що це ще один антиукраїнський канал,на кшталт нюс ван,створений з популістичною ціллю , для маніпуляції і завоювання електорату перед виборами в верховну раду...Шкода ,що так і не з'явилось повноцінного суспільства з критичним мисленням...тай взагалі на мою думку ,у Нас залишився один канал Зік,який є альтернативний до всіх інших,де як на мене говорять правду...
Любов Михайлівна
2425 дн. тому
Я не уявляю собі Сніжану Єгорову в ролі української ведучої! Ця особа 100% антиукраїнка.Як вона заявила, а це було два роки тому, що відправить свого сина до школи з квітами, а не "з ліками для бійців в зоні АТО."Я хочу,чтоб мой сын шел в ШКОЛУ ЗА ЗНАНИЯМИ С ЦВЕТАМИ ДЛЯ УЧИТЕЛЕЙ!!!А не в неизвестность,к запуганным людям.Я своих детей рожала для СЧАСТЬЯ,а не для того,чтоб с самого детства их мозг и пространство сожрала алчность бесноватых ублюдков,которые наживаются на страхе и войне!!!!" Тобто, ця прихильницю "Русского мира"буде ведучою на каналі? Хіба нормальна людина може це сприйняти? Але схоже на цьому каналі буде багато таких. І якби ви не змінювали назву, чи логотип каналу - всі знають, що це канал Саші-стоматолога, а відповідною і політика каналу буде. Наступне: російсько-мовних каналів у нас по саму зав"язку, то нащо ще один? Майте совість! Чи ваші теперишні та майбутні гонорари за зраду всього українського засліпили вам очі! Бог вам судья!
Василь
2427 дн. тому
Всім ведучим натхнення та успіху.
сергiй
2428 дн. тому
поки що не погано дуже! з днем незалежностi всих !!!
Ада Петріна
2428 дн. тому
Не схибіть,шановні!!! Світлана Орловська молодчина та розумниця,але обов"язково потрібно дотримуватися стриманості у дрес-коді,занадто відверто іноді вульгарно прохання до усіх жінок..Вітаю !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 123
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 244
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 239
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 952
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 240
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду