«Наша мета – розбудити наш народ,  показати, що ми живемо в офігенній країні»: Маша Єфросініна про прем’єру проекту «Сюрприз, сюрприз!»

«Наша мета – розбудити наш народ, показати, що ми живемо в офігенній країні»: Маша Єфросініна про прем’єру проекту «Сюрприз, сюрприз!»

23 Серпня 2017
2878
23 Серпня 2017
12:17

«Наша мета – розбудити наш народ, показати, що ми живемо в офігенній країні»: Маша Єфросініна про прем’єру проекту «Сюрприз, сюрприз!»

2878
Телеведуча розповіла, як притирається до команди СТБ, що вражає її в сучасних героях та як втілюється її професійна мрія
«Наша мета – розбудити наш народ,  показати, що ми живемо в офігенній країні»: Маша Єфросініна про прем’єру проекту «Сюрприз, сюрприз!»
«Наша мета – розбудити наш народ,  показати, що ми живемо в офігенній країні»: Маша Єфросініна про прем’єру проекту «Сюрприз, сюрприз!»

Незабаром на телеканалі СТБ стартує новий проект за британським форматом – «Сюрприз, сюрприз!», ведучою якого стала Маша Єфросініна. Днями відбувся передпрем’єрний показ шоу, задля якого його творці підготували ще й сюрпризи для глядачів, які виграли квитки на закритий показ, заповнивши анкету. Адже концепція проекту – влаштування приємних сюрпризів для людей, які зазвичай самі звикли дарувати позитивні емоції оточуючим.

Гості передпоказу - Анна Кушнерук та Валерій Ославський

Наталія Холоденко

Лілія Подкопаєва

«Зіштовхнулася з тим, що наші герої, герої нашого часу і нашої країни, які воістину вчинили подвиги в самому небанально значенні, настільки не готові бути щасливими, – ділиться враженнями Єфросініна. – Мене приголомшували реакції, коли люди бояться, що це неправда або що подарунок заберуть. Я дізналася, що, виявляється, доля людям ніколи не підносила подарунків і сюрпризів. Вони просто не знають, як це порадіти в голос або розплакатися. Спочатку ми всі з цього приводу були засмучені, але у проекту є певна мета – розбудити наш народ, розбуркати, сказати, що ми живемо в офігенній країні. Так змученій, та молодій, країні, яка загрузла в депресії... Але подивіться, хто живе поруч з вами. Це ваші сусіди, люди, які ходять з вами по одній землі, в одні магазини, на одні підприємства. Гей, народе! Все буде круто. І вміння радіти, навчитися приймати подарунок зі сльозами щастя на очах – цього теж, виявляється, треба повчитися».

Майстер-клас від Антона Савлєпова, як приймати подарунки та сюрпризи

А ось версія від Володимира Остапчука

Отже на передпоказі шоу приймати подарунки навчили ще двох героїнь – глядачок, які, отримавши квитки на показ, навіть не думали, що на них чекає винагорода за добрі вчинки.

Одна з них – дівчинка Аня, яка навчається в сьомому класі. На проект про неї написала її мама, розповівши творцям проекту про те, що Аня завжди вигадує казки для свого маленького брата, пише листи та надсилає подарунки воїнам в АТО. «Сюрприз, сюрприз!» подарував дівчинці сертифікат на друк власної книги.

Другій героїні вечора – Людмилі Петрівні від проекту дісталися квитки на концерт Олега Вінника.

Нове шоу – бажане дитя для самої Маші Єфросініної. Телеведуча зізнається, що мріяла про нього вже давно, та, нарешті, всі обставини склалися на користь виходу проекту.

«Це втілення моєї професійної мрії,розповідає Єфросініна. – Це правда. Повірте, я знаю, про що говорю. Я виявила у себе в 2014 році такий стан – я хочу нести тільки те, що несе смисли. Тільки те, що глядача дійсно заворожує і приваблює. Але не тому, що йому дають якісь сфабриковані історії, зліплені зі штучної матерії, а тому, що це проект, в якому є справжнє життя. Так, це виконання моєї професійної мрії».

Григорій Решетник

Тетяна Литвинова

«Сюрприз, сюрприз!» - це ще й перший досвід співпраці Єфросініної з командою СТБ. Проте, як зізнається телеведуча, увійти в нову команду було не так вже й складно. Стосунки, за словами телеведучої, склалися з першої зустрічі з керівником одного з Творчих об’єднань СТБ Мирославом Домалевським.

Мирослав Домалевський, Юлія Павлова та Маша Єфросініна на передпоказі

«Для мене, як для ведучої, незважаючи на досвід, стаж і те, скільки проектів в моєму житті було, цей проект – серйозний масив для поповнення професійних якостей, – розповідає Маша. – Мені б з цим обсягом впоратися і доточити його до тих філігранних станів, які собі ставлю. Я нескінченно довіряю команді. Однак, якщо зі мною радяться, я, безумовно, ділюся досвідом, і це дуже приємно. У проекті є певний момент, коли він стає вищою точкою хороших і щасливих емоцій, але нових для телевізійного виробництва. Вони непередбачувані. Саме в ці моменти я можу допомогти. Для мене це показник того, що я – частина команди. Так, я новенька і незнайома. Я думала, що буде важче. До мене, звісно, придивляються, але все дуже професійно. У цьому є елемент перезавантаження і вміння подивитися на свої можливості з боку. Вихід із зони комфорту – це конкретно візуалізує ситуацію. Це саме той випадок, коли з насиджених розтоптаних домашніх тапочок я надягаю новенькі скрипучі туфельки на 12-сантиметровій шпильці і цокаю, підтягнувши все, що підтягується, і розпрямивши спину (посміхається). Це класне стан!».

Фото: прес-служба СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2878
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мар'яна
2373 дн. тому
Мій номер 380732182061
Мар'яна
2373 дн. тому
Доброго дня я довас звертаюсь за допогою моя дочка її звати Тетяна її 13 14 років вона сильно мріє мати ноутбук назву SAMSUNG ПРОШУ ВАС ДОПОМОГДИ МЕНІ В НЕЇ ХВОРЕ СЕРЦЕ А ВОНА З МАЛКУ МРІЄ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду