Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення

Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення

За три дні до старту Прямий канал презентував ще одну свою ведучу – Василісу Фролову.
Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення
Василіса Фролова зізналася в любові до української мови і попросила в неї пробачення
21 Серп 2017
1
8446

Василіса Фролова вестиме на Прямому каналі денне ток-шоу, повідомила «Детектору медіа» креативна продюсерка Прямого каналу Євгенія Захарова.

Судячи з промороликів Прямого каналу, Василіса Фролова вестиме ефіри українською мовою та створюватиме формат «радісних новин». В одному з роликів телеведуча зізналася в любові до української мови та попросила в неї пробачення.

Василіса Фролова – модель, акторка, телевізійна та радіоведуча. Працювала на харківському 7-му каналі та загальнонаціональних телеканалах М1, Новий канал (вела «Фабрику зірок»), «1+1» (шоу «Зірка+зірка»), співпрацювала із «Савік Шустер студією» («Шустер live» та «Африканські пристрасті»). Була ведучою на «Радио Вести» та інтернет-радіо «Аристократи».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський.

Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
I.Or.
86 дн. тому
Українська мова має. свої легеди, історію, міфи, казки, новели, повісті, романи, жанри! Як українську можна не любити?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 139
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 256
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 261
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 967
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 261
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду