Як актор «Дизель Студіо» збирався стрибнути з мосту

Як актор «Дизель Студіо» збирався стрибнути з мосту

18 Серпня 2017
2108
18 Серпня 2017
14:20

Як актор «Дизель Студіо» збирався стрибнути з мосту

2108
На зйомках серіалу «Папаньки» Єгор Крутоголов мав вперше спробувати себе в бейсджампінгу
Як актор «Дизель Студіо» збирався стрибнути з мосту
Як актор «Дизель Студіо» збирався стрибнути з мосту

Наразі в «Дизель Студіо» працюють над новим комедійним серіалом «Папаньки», присвяченого відносинам батьків та дітей. За сценарієм один з героїв у виконанні актора Єгора Крутоголова піддався на вмовляння сина стрибнути з мосту заради крутого відео, яким можна буде хвалитися серед друзів. На зйомках сцени бейсджампінгу, які проходили на Рибальскому мості, і справді збиралися зняти самого Крутоголова: навіть запросили інструкторів та привезли необхідне устаткування. Але після довгих суперечок та переговорів з актором продюсери все ж таки вирішили його здоров’ям не ризикувати — запросили дублера.

«Я не являюсь сторонником неоправданного риска, — зізнався Єгор після зйомок. — Человеку с таким весом, как у меня, лучше воздержаться от бейсджампинга. Не уверен, что снаряжение выдержит такую нагрузку. Меня не привлекают такие виды развлечений. А вот погонять на машине — это мое. Хотя я не боюсь высоты. Вжившись в роль своего героя, пережил весь спектр эмоций, стоя на краю моста и представляя прыжок. Страха не было, только здоровое чувство самосохранения».

Фото: прес-служба «Дизель Студіо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2108
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду