Наталка Фіцич вестиме на Прямому каналі авторський проект

Наталка Фіцич вестиме на Прямому каналі авторський проект

17 Серпня 2017
12240
17 Серпня 2017
15:44

Наталка Фіцич вестиме на Прямому каналі авторський проект

12240
Телеведуча Наталка Фіцич вестиме авторський проект «Культ предків» на Прямому каналі, який стартує 24 серпня на базі переформатованого каналу Tonis.
Наталка Фіцич вестиме на Прямому каналі авторський проект
Наталка Фіцич вестиме на Прямому каналі авторський проект

Про це «Детектору медіа» повідомила креативна продюсерка Прямого каналу Євгенія Захарова.

«Це програма, яка розповідатиме про народні звичаї, – розповіла «Детектору медіа» Наталка Фіцич. Ми об’їхали всю країну, зібрали різноманітні звичаї. Буде дуже цікаво, такого ще не було на українському телебаченні».

За словами пані Фіцич, проект знімала вона особисто, а остаточний постпродакшн здійснює Прямий канал.

Прем’єра програми відбудеться до Дня Незалежності.

17 серпня Прямий канал представив проморолик з Наталкою Фіцич:

Генеральний продюсер Прямого каналу Олексій Семенов тішиться співпраці з телеведучою: «Наталка Фіцич – людина неймовірної глибинної любові до України, яка не просто зберігає, але і збирає, а потім і віддає телеглядачам її таїнства, її істину, її бездоганну святість. Для нашого каналу робота з Наталкою велика честь, велика перемога і чистота, чи що ... Знаєте, та чистота і первозданна моральність, яка і нас робить краще».

Нагадаємо, що чоловік Наталки Фіцич народний депутат Володимир Ар’єв теж вестиме на Прямому каналі авторський проект – програму журналістських розслідувань «Закрита зона».

Наталка Фіцич разом з Володимиром Ар’євим є співзасновницею продюсерського центру «Закрита зона», який у минулому виробляв програми розслідувань «Закрита зона»,  «Перший відділ», «Останнє попередження», «Попередження», документальний цикл «Відкрита зона» авторства Наталки Фіцич, знімав документальні фільми. У минулому пані Фіцич була керівницею цього продюсерського центру. Згодом Наталка Фіцич була ведучою програми про традиції та ремесла «Майстер-клас» і культурно-мистецької програми «ПроОбраз».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольський і Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хроні» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12240
Читайте також
25.08.2017 11:00
Наталія Лигачова
«Детектор медіа»
10 272
03.08.2017 22:19
Детектор медіа
«Детектор медіа»
11 396
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор Орущак
205 дн. тому
Політика США - це політика миру! Це легальний закон. Інтегрувати українські території?, - так виступив представник Білого Дому США.
Ih.Orush
205 дн. тому
1. Почав заходити від часів Вашого мистецького проекту в магазини декоративного мистецтва. 2. Зацікавився глибше Історією України. 3. Милуюся Вашою правильною українською мовою, - із зразковим для Всіх акцентом!(Пана Миколи Томенка про Рам'яткознавство: Замки України, - їх історію, Князів, Гетьманів зараз мені Дуже не вистачає)! Щасти Вам у Вашій сім'ї та на Вашій праці! Вдячних та гречно вихованих, із естетично-етичної сторони та етикету телеглядачів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду