Прямий канал презентував проморолики з Євгеном Кисельовим

Прямий канал презентував проморолики з Євгеном Кисельовим

8 Серпня 2017
8819
8 Серпня 2017
11:25

Прямий канал презентував проморолики з Євгеном Кисельовим

8819
За 16 днів до старту Прямий телеканал презентував проморолики зі своїм ведучим Євгенієм Кисельовим.
Прямий канал презентував проморолики з Євгеном Кисельовим
Прямий канал презентував проморолики з Євгеном Кисельовим

Прямий канал – одинадцятий телеканал у кар’єрі телеведучого. Євген Кисельов вестиме тут низку програму. Одна з них – щоденна підсумкова інформаційна програма о 22:00, у рамках великого вечірнього праймового шоу. Інша – це програма авторських інтерв’ю «Кисельов. Точка авторська».

«Ми з Євгенієм Кисельовим працювали на Newsone. Єдине, що набирало показники, не його програми, а його ім'я. Прийшов час віддати належне. Ті програми, які ми готуємо разом з ним, вони будуть гідні його участі», - заявив генеральний продюсер Прямого каналу Олексій Семенов.

У коментарі «Детектору медіа» Євген Кисельов розповів про свою підсумкову інформаційну програму:

«Я противник винаходу велосипеда. Такий формат, як підсумкова програма, існує давно. 5 січня 1992 року на колишній телекомпанії «Останкіно» вийшов перший випуск моєї програми «Итоги», яка потім кочувала по різних каналах, виходила на НТВ. Усі так звані тижневики, підсумкові програми на телебаченні інших радянських республік створені за образом і подобою програми, яку я колись почав вести на російському ТБ. Вона проіснувала 11,5 років. Зазвичай це програми щотижневі. Щоденних підсумкових програм я не пригадую успішних.

За моїми підрахунками, сім українських телеканалів нині спеціалізуються на форматі «Новини, коментарі, думки, інтерв’ю». Конкурувати з ними – завдання нетривіальне. Як я його буду вирішувати – я вам не скажу, щоб конкуренти не дізналися. Нехай хвилюються, а подробиці – в ефірі.

У нас на каналі будуть розважальні програми переважно по суботах і неділях, будуть елементи інфотейнменту (мінімальні) в щоденному мовленні. Форма подання буде значно відрізнятися від форми подання новин і поглядів на інших каналах. Як саме – я вам не скажу. У нас багато зіркових облич. Хоча я далекий від світського життя і тусовки, телевізор мало дивлюся, тож для мене багато облич та імен моїх нових колег були раніше невідомими.

Я зараз оголошую хрестовий похід проти участі в наших програмах заяложених, малозмістовних експертів – кочівників по інформаційних каналах і політичних програмах на великих каналах. Повірте, в Києві, в Україні величезна кількість змістовних людей, експертів у галузі політики, економіки, права, міжнародних відносин, які не відомі широкій публіці. Зокрема й тому, що багато з них принципово не ходять на крикливі ток-шоу з типовим беззмістовним і нещадним спором. Я сподіваюся цю тенденцію зламати. Доводиться докладати великих зусиль, щоби переконати змістовну людину прийти на серйозну глибоку розмову, без шуму та крику, без звинувачень».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова.

Євген Кисельов – відомий російський та український тележурналіст і телеведучий. З 1992 протягом 11 років вів програму «Итоги» на російських телеканалах «Останкино», НТВ і ТВ-6. Був співзасновником телекомпанії НТВ, обіймав різні топ-менеджерські позиції в цій телекомпанії (у тому числі – посаду генерального директора). У 2001 році після переходу НТВ під контроль «Газпрому» став генеральним директором телекомпанії ТВ-6, яку було закрито за рішенням суду. Далі був головним редактором телеканалу ТВС, який теж було закрито за наказом влади. У 2003-2005 роках був головним редактором тижневика «Московские новости», згодом працював на радіо «Эхо Москвы» і телеканалі RTVI Володимира Гусинського, екс-власника НТВ.

З 2008 року почав працювати в Україні головним редактором-консультантом телеканалу ТВі, співзасновником якого був Володимир Гусинський. З 2009 по кінець 2012 року вів суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер». З лютого по жовтень 2013 року керував новинним продакшном «Національні інформаційні системи» телеканалу «Інтер», у червні-вересні 2013 року вів програму «Подробности недели» на «Інтері». Далі став ведучим нового суспільно-політичного ток-шоу «Чорне дзеркало» на «Інтері», яке вів до квітня 2016 року. З жовтня 2013 року працював штатним радником керівного директора Group DF Бориса Краснянського.

15 квітня 2016 року Євген Кисельов звільнився з «Інтера», а 19 квітня оголосив про початок співпраці з каналом «112 Україна». Проте жодного випуску заявленої програми «Вечірній прайм з Євгенієм Кисельовим» так і не вийшло. Натомість з липня 2016 року він став ведучим телеканалу NewsOne. У січні 2017 року разом з генеральним продюсером Олексієм Семеновим і ведучим Матвієм Ганапольським залишив NewsOne, щоб працювати над ребрендингом і перезапуском телеканалу Tonis.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8819
Читайте також
03.08.2017 22:19
Детектор медіа
«Детектор медіа»
11 396
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду