Загинула Ірина Бережна

Загинула Ірина Бережна

5 Серпня 2017
8744
5 Серпня 2017
15:32

Загинула Ірина Бережна

8744
Колишня народна депутатка від «Партії регіонів» Ірина Бережна загинула в автокатастрофі. За даними ЗМІ, аварія сталася вранці в суботу на узбережжі Адріатичного моря між Італією та Хорватією.
Загинула Ірина Бережна
Загинула Ірина Бережна

Про це повідомляє LB.ua.

Водій, який віз Ірину Бережну з восьмирічною дочкою, найімовірніше, не впорався з керуванням, і машина вилетіла із серпантину.

Екс-депутатка і водій загинули на місці. Дочка Бережної відбулася незначними травмами.

Ірина Бережна - депутатка двох скликань Верховної Ради: шостого (2007-2012) і сьомого (2012-2014). Була членом фракції «Партії регіонів», входила до комітету Ради з питань правосуддя.

Ірина Бережна регулярно брала участь у програмах російського телебачення і коментувала події в Україні. Останнього разу - 16 липня - вона стала гостею пропагандистської програми «Вечір з Володимиром Соловйовим» на російському державному каналі «Россия 1».

В грудні 2016 року вона в ефірі передачі «Вечір з Володимиром Соловйовим» на телеканалі «Россия 1» заявила, що більшість українців «дуже люблять Росію». Бережна закликала «не ототожнювати цих майданних мародерів» із сьогоднішньої української влади з усіма українцями.

В іншому ефірі у російського пропандиста Соловйова Ірина Бережна назвала Україну територистичною державою «УкроІДІЛ»: «Я бы сказала даже жестче. На наших глазах Украина стремительно превращается в террористическое государство, УкроИГИЛ, в котором сносятся памятники истории, культуры, устраивается продуктовая, транспортная, теперь уже энергетическая блокада. Если говорить совсем откровенно, что именно такой сценарий заокеанскими режиссерами во время государственного переворота 2014 года».

На українському ТБ Ірина Бережна брала участь у проекті «Танці з зірками», який йшов в 2007 році на телеканалі «1+1» - в якості офіційного нотаріуса проекту вона оголошувала результати глядацького голосування. У 2012 році в складі збірної «Партії регіонів» вона з'явилася в грі «Що? Де? Коли?» на телеканалі «Інтер», кілька разів була визнана «кращим гравцем» команди.

З 2008 року Ірина Бережна вела авторську програму «Ваше право з Іриною Бережною» на радіостанції «Радіо Ера», в якій консультувала українців з юридичних питань.

13 серпня Ірині Бережній мало виповнитися 37 років.

У загиблої залишилася 8-річна дочка Даніела. Ім'я батька Даніели приховувалося, як і прізвище дочки (вона, зі слів Бережної, має прізвище батька). За непідтвердженими даними, які наводить «Страна.ua», батьком Даніели є україно-німецький бізнесмен, колишній співвласник каналу 1+1 Борис Фуксман. Хрещений батько Даніели - народний депутат Нестор Шуфрич.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду