NewsOne розірвав контракт із Миколою Вереснем через скандальний ефір

NewsOne розірвав контракт із Миколою Вереснем через скандальний ефір

А Олександра Семченка і Сергія Пояркова, які влаштували «істерику» в студії, тимчасово не будуть запрошувати на ефіри
NewsOne розірвав контракт із Миколою Вереснем через скандальний ефір
NewsOne розірвав контракт із Миколою Вереснем через скандальний ефір
4 Серп 2017
1
9318

Менеджмент телеканалу NewsOne вирішив розірвати контракт з ведучим Миколою Вереснем, який під час суперечки в прямому ефірі облив водою зі склянки гостя студії – колишнього колегу по «Радио Вести» Олександра Семченка, який висловлював агресивну проросійську позицію.

Про це повідомив власник телеканалу NewsOne, народний депутат Євген Мураєв на своїй сторінці у Facebook.

Водночас телеканал тимчасово не запрошуватиме в ефір гостей студії – Олександра Семченка і Сергія Пояркова – які, за оцінкою пана Мураєва, «опустилися до істерики».

«По итогам вчерашнего эфира могу сказать следующее. Все его участники показали себя несдержанными и плохо воспитанными людьми, далекими от понимания диалога. С сожалением могу констатировать очевидный факт: гражданское противостояние в нашей стране давно уже дошло до той точки, когда люди просто перестали слушать и слышать кого-то с другим мнением. В социальной сети все попытки спорить быстро превращаются в хамство и бан. Поэтому у многих уже давно сложился круг общения, в котором одни только единомышленники. То же самое происходит и в эфире, гости приходят туда со сложившимся набором штампов, которые спешат обрушить друг другу на голову с воплями и руганью.

Я понимаю эту проблему, но она никак не оправдывает ни Вересня, ни Пояркова, ни Семченко. Менеджмент канала принял решение прекратить контракт с ведущим, а гостей, опустившихся до истерики, в эфир временно приглашать не будут.

Конечно, и у той, и у другой стороны найдутся адвокаты и яростные симпатики. Только я тоже хожу в эфиры с глупыми и неприятными людьми, иногда с ведущими - откровенными провокаторами, но пока никто не имел повода обвинить меня в хамстве или рукоприкладстве. Поэтому отлично понимаю, что по другому вести себя можно. И нужно», – написав він.

Зазначимо, що звільнення Миколи Вересня вимагав учасник скандального інциденту Олександр Семченко, який у тому ж прямому ефірі «послав» ведучого на три літери. На своїй сторінці у Facebook він написав: «Что я думаю о Вересне? Предпочитаю о нем не думать. Психиатрия не мой профиль. Замечу лишь, что то, что он сделал – как минимум дисциплинарный проступок, который должен быть наказан в соответствии с КЗоТ. Но это – не мое дело. У NewsOne есть свои руководители, пусть они и решают. Мдя, если бы хоть один налоговик, работавший под моим началом, позволил себе поступок хоть на десятую часть такой же мерзкий, какой позволил этот павлин, с каким бы треском он вылетел...».

«Детектор медіа» звернеться по коментар до Миколи Вересня.

Нагадаємо, що Микола Вересень розпочав співпрацю з NewsOne у травні. 22 травня в прямому ефірі вийшов перший випуск його ток-шоу «Дуель». Але напочатку липня цей проект почав вести В'ячеслав Піховшек. Натомість 31 липня на NewsOne стартував новий проект з Миколою Вереснем – «Люди Вересня».

3 серпня в ефірі програми «Люди Вересня» на каналі NewsOne ведучий Микола Вересень облив водою зі склянки гостя студії – колишнього колегу Олександра Семченка. Це сталося після палкої суперечки через агресивну проросійську позицію гостя, якого Вересень на початку програми представив глядачам як доктора політичних наук. Той у відповідь «послав» ведучого на три літери.

Повний випуск:

Уривок зі скандальним інцидентом:

Пізніше Микола Вересень записав відеозвернення, в якому пояснив свій вчинок тим, що мусив перервати тривалий монолог гостя, який говорив речі, яких не підтримують багато українців. Зокрема, гість стверджував, що на Донбасі немає російської агресії. Микола Вересень не виключив, що поведінка пана Семченка в ефірі була провокацією, яку покажуть на російському телебаченні.

У свою чергу український політик, екс-міністр транспорту та зв’язку Євген Червоненко, а нині ведучий програми «Суб’єктивні підсумки дня» на NewsOne, вибачився за Миколу Вересня в ефірі своєї програми.

Олександр Семченко у минулому працював у донецькій податковій, але публічно відомий завдяки недовгій роботі в якості ведучого програми «Люди говорят» на «Радио Вести». Там він, зокрема, відзначився скандальним ефіром про ЛГБТ. А ще, згідно з інформацією у відкритих джерелах, він колись був чоловіком нинішньої очільниці медіахолдингу «Вести Украина» Ольги Семченко, яка нині є цивільною дружиною Олександра Клименка. Останнього називають власником холдингу «Вести Украина», після Революції гідності він втік до Росії.

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
2446 дн. тому
За результатами скандалу, до студії мали б зайти поліцаї і вивести зі студії Олександра Семченка. У нього мали б забрати українське громадянство і в статусі мешканця держави, надати йому нари пожиттево, або ліжко в дурці. Як Порошенко і винен, то в тому, що такі півники працюють чиновниками. І це при тому, що в них і на статус громадянина смальця в голові замало!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 119
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 234
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 232
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 948
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 232
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду