Микола Вересень облив водою колишнього чоловіка дружини Клименка (ВІДЕО)

Микола Вересень облив водою колишнього чоловіка дружини Клименка (ВІДЕО)

Сьогодні під час вечірнього ефіру нової програми «Люди Вересня» на каналі NewsOne стався цікавий інцидент: її ведучий Микола Вересень в ході палкої сварки з гостем не втримався і облив його водою зі склянки. Причиною сварки стала агресивно проросійська позиція гостя: зокрема, він стверджував, що на Донбасі немає російської агресії.
Микола Вересень облив водою колишнього чоловіка дружини Клименка (ВІДЕО)
Микола Вересень облив водою колишнього чоловіка дружини Клименка (ВІДЕО)
3 Серп 2017
6
33516

Цікаво, що цим гостем був колишній колега Миколи Вересня по «Радио Вести» Олександр Семченко. NewsOne відрекомендував його своїм глядачам як доктора політичних наук, проте уважні читачі «Детектора медіа» пам’ятають його і по недовгій роботі в якості ведучого програми «Люди говорят» на «Радио Вести». Там він, зокрема, відзначився скандальним ефіром про ЛГБТ. А ще, згідно інформації у відкритих джерелах, Олександр Семченко колись був чоловіком нинішньої очільниці медіахолдингу «Вести Украина» Ольги Семченко, яка нині є цивільною дружиною Олександра Клименка. Останнього називають власником холдингу «Вести Украина», після Революції гідності він втік до Росії.

Телеканал NewsOne так зрадів інциденту в своїй студії, що майже одразу вирізав його та виклав окремо в YouTube.

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Freedom
2023 дн. тому
Вересень - продажное и ущербное существо (ближе к животному), его место явно не в журналистике, он только и пляшет под дудку того, кто платит. У человека нет личного мнения только отработка политического заказа, без включения мозга и интеллекта, которого нет.
Андрей
2452 дн. тому
Вересню респект, остудил горлопана правокатора. А за "петушка" и в бубен надо было дать. Ньюз Ван смотрю регулярно. Прекрасно понимаю на какую аудиторию канал рассчитан. Понимаю, что все могут высказывать своё мнение, критиковать власть и высказывать недовольство. Но открыто симпатизировать сепорам и северному соседу, это уже слишком. Мураев тот еще региональчик, умненький, с амбициями. Но реванш не пройдет ребята.
Любов
2453 дн. тому
Ольго, +++++++!
Леся
2454 дн. тому
Ньюз ван скотився до рівня нижче плінтуса. Просто російська помийна яма. Вчинок Вересня підтримую,хоча ригіонал і соратник російських вбивць мураєв (по сумісництву власник каналу) вже звільнив Вересня.
Роман
2455 дн. тому
Якщо пан Микола знає Семченка і його погляди, то навіщо запрошує на ефір?! Ставлячи під сумнів його науковий ступінь, він сам зінається, що, можливо, запросив псевдоексперта.
Ольга
2455 дн. тому
Про Семченко вы рассказали, а о Вересне – ни слова? Доставайте и его скелеты из шкафа или, как минимум, осудите за непрофессиональное поведение в прямом эфире. Не будьте помойкой: отрабатывайте соровские гранты с умом
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 139
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 256
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 261
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 969
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 263
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду