Соня Кошкіна перепливла Босфор

Соня Кошкіна перепливла Босфор

25 Липня 2017
4820
25 Липня 2017
10:11

Соня Кошкіна перепливла Босфор

4820
Шеф-редакторка LB.ua продовжує підкорювати водний спорт
Соня Кошкіна перепливла Босфор
Соня Кошкіна перепливла Босфор

Місяць тому шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна відзначилася «Втечею з замку Іф»: взяла участь у одному з найбільших міжнародних змагань у водному виді спорту в Європі – щорічному «Запливі Монте-Крісто» (Le Défi de Monte-Cristo). Минулої неділі, 23 липня, журналістка підкорила ще одну дистанцію – взяла участь у 29-му міжконтинентальному запливі через Босфор у Туреччині.

Про це Кошкіна повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці, відзначив, що зробила це разом із президентом інвестиційної Групи «УНІВЕР» Тарасом Козаком.

Деталі запливу довжиною у 6,5 км Кошкіна пообіцяла розповісти згодом.

Фото: Фейсбук Соні Кошкіної

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4820
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гриць
2438 дн. тому
Уй ти, моя пиписюрочка!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду