«Рідна, тепла, красива і краде в готелях мило». Колеги привітали з днем народження шеф-редактора «Ревізора»

«Рідна, тепла, красива і краде в готелях мило». Колеги привітали з днем народження шеф-редактора «Ревізора»

Тищенко, Педан, Кудряшова та інші розповіли, за що цінують іменинницю
«Рідна, тепла, красива і краде в готелях мило». Колеги привітали з днем народження шеф-редактора «Ревізора»
«Рідна, тепла, красива і краде в готелях мило». Колеги привітали з днем народження шеф-редактора «Ревізора»
9 Черв 2017
0
9411

Сьогодні, 9 червня, день народження святкує беззмінний шеф-редактор та співведуча проекту «Ревізор» Анна Жижа. Колеги з Нового каналу привітали її зі святом, а також розповіли, за які 5 якостей цінують і люблять іменинницю.

«Красивий розум! Розумна краса! Це все про мою Аню Жижу, – розповів ведучий проекту «Ревізор» Микола Тищенко. – Надійна, мудра, віддана своїй справі. А ще – фахівець у спілкуванні з людьми. Заходимо ми на кухню ресторану, а там агресивний кухар. У мене з ним діалог не клеїться, і тут вступає Анюта зі своїм м'яким, низьким, ніжним голосом і усмішкою. Ну як такій різко відповідати? Персонал йде на контакт і перестає агресувати. Загалом, Аня – майстер розряджати обстановку. З днем народження, Анюта! Залишайся таким же яскравим промінцем і моїм рятівним колом. Щасливий бути знайомим з тобою».

Ведучий проектів «Серця трьох», «Зірки під гіпнозом» і «Дешево та сердито» Олександр Педан зізнався, що зустріти Анну на каналі та обійняти – означає зарядитися позитивними емоціями на цілу добу:

«З Анею ми знайомі ще з часів «Підйому», – розповів телеведучий. – Мало хто знає її такою, але вона ніжна, турботлива, віддана, творча, але водночас і структурована. Жижо, я тебе люблю, ти ж знаєш! Сильно-сильно, міцно-міцно. З днем народження!».

Шеф-редактор і екс-ведучий програми «Абзац!» Михайло Шаманов відзначив, що іменинниця – цілеспрямована, дисциплінована, безкомпромісна, але, разом з тим, чуйна й добра.

«Дорога Анюто! Нехай не все відразу в житті виходить, – побажав Шаманов колезі. – Дивно, правда? Адже якщо відразу все виходить, далі нецікаво. Адже долання перешкод – це і є життя. Що складніші перешкоди, то цікавіше. З Днем народження!».

Ведуча проекту «Ревізор: Магазини» та експерт «Страстей за Ревізором» Наталя Кудряшова помітила, що іменинниці дуже пасують довгі легкі сукні, та пригадала, як одного разу у весняному випуску Анна Жижа була як раз у такому вбранні, поруч – тюльпани. «Вона вдихнула аромат квітів – і її внутрішній кіт щасливо замуркотів», – згадала Кудряшова, та побажала, аби іменинниця відчувала такі емоції якомога частіше.

«Анюта дуже красива. Тією класичною й дуже тонкою красою, яку вона отримала від мами, – продовжила Наталя Кудряшова. – І я дуже їй бажаю передати цю красу своїй донечці. Вона рідна. Наскільки – словами важко описати. Це відчуття, коли тобі комфортно працюється на майданчику, тому що поруч є твоя людина, яка за тебе в усьому. Вона дуже тепла. Як сонечко. Зовні це не всім вдається розгледіти. Робоча обстановка, та й професія, передбачає суворість. Та всередині там океани теплоти й доброти».

Ресторатор, експерт пост-шоу «Страсті за Ревізором» Олена Столярова зізналася, що поважає та цінує Анну Жижу за трепетне ставлення до батьків та сім’ї, вміння дружити, цінувати та поважати колег, за професіоналізм, почуття гумору, вміння носити сукні.

«Дорога Анюто! Хочу, щоб вам світило сонце в обличчя, а тіні залишалися за спиною!», – побажала Столярова іменинниці.

Кулінар, експерт пост-шоу «Страсті за Ревізором» Михайло Плотніков побажав Анні Жижі не спокушатися, але відзначив, що зваблювати – можна.

«Поважаю Аню за те, що прислухається до порад. Запитайте її, після чого вона стала віддавати перевагу на зйомках сукням! – розкрив кулінар природу того, чим усі захоплюються в іменинниці. –Вона отримує задоволення від процесу ворушіння мозком, фізіологічне. Вона краде в готелях мило! Я – взуттєві ложки. Вона любить і розуміє поезію. Вміє слухати. Просто ми з нею однієї крові».

Юрист, експерт пост-шоу «Страсті за Ревізором» Наталія Цоцка зізналася, що не може сказати, за що любить Анну Жижу. Адже, насправді, любить її просто так, без пунктів та прикладів. Зате можна назвати довжелезний список того, що робить іменинницю безцінною:

 «Перше, що я побачила в Ані при нашому знайомстві – це інтелігентність та освіченість, – згадала Наталія. – Ми з першого сезону «Страстей за Ревізором» ділимо з нею гримерку. Кращого співрозмовника, а коли потрібно й «співмовчальника» годі й шукати. З нею легко і завжди цікаво. Особлива якість – доброта. Безмежна, безвідмовна й безкорислива. І на собі випробувала, і щодо інших бачила. Не дарма ж її коти люблять! (усміхається).  Анюта – романтик. Тонкий, чутливий і щирий. За грізним словосполученням «шеф-редактор» приховується приголомшливої душі людина, яка вміє щиро порадіти чужому щастю. Анюта чи не найбільше раділа нашим з Андрієм стосункам. І точно більше за всіх плакала від радості під час його освідчення мені. А ревізії пам'ятаєте? Літаючі мікрохвильовки, таргани відтоптують ноги, а чоловіки іноді розпускають руки. І наша Ганнуся – холоднокровна і стримана, але вихована. Такий самоконтроль ще пошукати треба. У Ані не нерви, а сталеві канати. А ще Анна Жижа – просто красива дівчина. Це очевидно й сумніву не підлягає».

Готельєр, експерт «Страстей за Ревізором» Ірина Пшонна зізналася, що любить Анну Жижу за красу (й також згадала про довгі сукні, в яких іменинниця стає королевою), за вміння та бажання підтримувати колег, за невичерпне джерело натхнення, за об’єктивність та вміння працювати в команді.

«І просто за те, що Аня – чудова, мила, чарівна і весела, – додала Ірина. – Я щаслива, що познайомилася з такою чудовою людиною завдяки «Страстям за Ревізором». Анюто, бажаю щастя, удачі та нових творчих перемог!»

Журналіст пост-шоу «Страсті за Ревізором» Олена Філонова зізналася, що дуже любить іменинницю та побажала їй неймовірного (або ймовірного) щастя, чистого, щирого, як сльоза немовляти.

«Аня – справжній професіонал своєї справи, людина з великої літери, у якою хочеться вчитися, і з якої хочеться брати приклад, – розповіла Олена Філонова. – Добра, душевна, справжня Аня... Чого лише варта її доброта по відношенню до тварин! Загалом, людина-душа».

Приєднуємося до всіх слів захоплення та до побажань. Вітаємо Анну Жижу з днем народження!

Фото: прес-служба Нового каналу

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 138
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 256
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 259
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 965
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 261
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду