В реаліті «Від пацанки до панянки» перемогла Аня Саванець

В реаліті «Від пацанки до панянки» перемогла Аня Саванець

8 Червня 2017
6387
8 Червня 2017
10:52

В реаліті «Від пацанки до панянки» перемогла Аня Саванець

6387
Дівчина розповіла, як змінилося її життя після проекту
В реаліті «Від пацанки до панянки» перемогла Аня Саванець
В реаліті «Від пацанки до панянки» перемогла Аня Саванець

Вчора, 7 червня, на Новому каналі відбувся фінал другого сезону реаліті «Від пацанки до панянки». Серед трьох фіналісток «золоту брошку» та сертифікат на 100 тисяч гривень отримала Аня «Хомяк» Саванець.

Після навчання у так звані Школі леді дівчина зізналася, що по-іншому подивилася на багато речей в своєму житті, кинула палити, вживати алкоголь та лаятися нецензурними словами, йдеться на офіційному сайті Нового каналу.

«Я зовсім інакше ставлюся до свого сина. Проводжу з ним весь вільний час, – розповідає переможниця другого сезону, – Хочеться добре заробляти, щоб забезпечити його майбутнє. Мрію про те, щоб влаштувати своє особисте життя. Мені потрібна людина, яка буде мене кохати. Зможе утримувати сім’ю і ніколи не дозволить собі підняти руку на жінку».

Тепер Аня Саванець згадує, що участь у реаліті давалася їй не так вже й просто. Були моменти, коли дівчина думала, що даремно свого часу заповнила анкету та приїхала на шоу.

«Це траплялося під час складних для мене тижнів, коли провал слідував за провалом, опускалися руки, – розповідає дівчина. – Доводилося себе постійно ламати, дивитися в очі своїм страхам. Після бійки з Раміною хотіла поїхати додому…»

Одним з найсильніших вражень від Школі леді Аня вважає експерименти творців реаліті у так званий тиждень милосердя – дівчину вразили уроки з людьми з інвалідністю та людьми без певного місця проживання. Це, як зізнається Саванець, кардинально змінило її ставлення до проблем інших людей.

Фото: ledi.novy.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6387
Читайте також
01.06.2017 09:00
Тетяна Столярова
для «Детектора медіа»
21 908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду