«Я не хочу думати, що це – акт залякування. Але думаю». В батьків Соні Кошкіної пограбували квартиру

«Я не хочу думати, що це – акт залякування. Але думаю». В батьків Соні Кошкіної пограбували квартиру

Журналістка пов’язує злочин зі скандалами навколо будівництва на «Сінному ринку»
«Я не хочу думати, що це – акт залякування. Але думаю». В батьків Соні Кошкіної пограбували квартиру
«Я не хочу думати, що це – акт залякування. Але думаю». В батьків Соні Кошкіної пограбували квартиру
22 Трав 2017
1
2770

Шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна на своїй сторінці в Фейсбуці повідомила, що у вихідні невідомі пограбували квартиру її батьків. Журналістка зазначила, що банальних пограбувань в місті дуже багато, але це незвичайне тим, що злодії не взяли навіть того, що вочевидь являє собою хоч якусь цінність.

«Два компьютера и планшет гордо валялись посреди изувеченной комнаты, – розповіла Кошкіна. – Рядом - мамин паспорт, из которого радостно выглядывали целых 600 долларов. Не заметить их было невозможно. Не говоря уже о том, что мама, разумеется, не оставляла - уезжая на дачу - паспорт с деньгами посреди комнаты. Тем не менее, все это осталось нетронутым.  Собственно, забрали 300 с чем-то евро, три старых золотых кольца и две пары серёжек».

Соня Кошкіна не виключає, що все це може бути неприємним збігом, що крадії залишили техніку та цінні речі з якихось інших причин. Але вона схиляється до думки, що це пограбування чиясь реакція на освітлювання на порталі LB.ua теми забудови на «Сінному ринку».

«Да, я очень не хочу думать, что это – просто акт запугивания, связанный с моей профессиональной деятельностью, – написала журналістка. – Возможно, с Сенным (самое первое, простое и очевидное, что приходит в голову). Очень не хочу. Но думаю. Во всяком случае, указывает именно на это. Пока во всяком случае. Откровенно говоря, что-то подобное я предчувствовала в последние недели. Вот просто чуйка. Которая, как известно, меня не подводит. Но удар ожидала, конечно, на себя. Не думала, что дойдёт до родителей. Дошло».

Під цим дописом Кошкіної з’явилися коментарі Марічки Падалко та Наталії Гуменюк, які зізналися, що також потрапляли в схожі ситуації.

Портал LB.uа активно висвітлює хід подій навколо забудови на території колишнього «Сінного ринку» ще з червня 2016 року. Це – одна з найскандальніших забудов Києва. У березні 2005 року «Сінний ринок» 1958 року закрили на реставрацію, а згодом зруйнували. А вже навесні 2016 року стало відомо, що на його місці будуватимуть  житловий комплекс, в якому плануються 14 будівель заввишки від семи до давдцяти двох поверхів. Сама Соня Кошкіна неодноразово розміщувала в фейбуці дописи щодо ходу подій на будівництві та в кабінетах чиновників.

Фото: facebook.com

Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аделя
2522 дн. тому
Мені теж здається, що це не просто пограбування! Можливо що й через Сінний, але може бути й на замовлення угруповань "русского мира"... Вони активізувались, бо їх почали витісняти звідусіль і Соня активно все коментує та висвітлює!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 244
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 957
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду