Хто кого побив? У власників готелю, який перевіряв «Ревізор», своя версія сварки з Тищенком

Хто кого побив? У власників готелю, який перевіряв «Ревізор», своя версія сварки з Тищенком

Донька учасника скандалу стверджує, що телеведучий розпочав штовханину
Хто кого побив? У власників готелю, який перевіряв «Ревізор», своя версія сварки з Тищенком
Хто кого побив? У власників готелю, який перевіряв «Ревізор», своя версія сварки з Тищенком
19 Трав 2017
0
3156

Вчора стало відомо, що одна з перевірок «Ревізора» Нового каналу закінчилася тим, що ведучий проекту Микола Тищенко опинився в лікарні з підозрою на струс мозку. Як повідомила прес-служба каналу, власник готелю заважав знімальній групі проводити зйомку: жінки на кухні намагалися роздерти шию та обличчя телеведучого й навіть порвали його одежу, а власник готельно-ресторанного бізнесу вдарив Тищенка по голові.

Виявилося, що у другої сторони конфлікту – своя версія того, що відбувалося. Про це дізналися журналісти Vdalo.info, яким вдалося поспілкуватися з донькою власника бізнесу – Лілією Шендерук.

За її словами, команда програми «Ревізор» буквально увірвалась на територію готелю.

«До готелю під’їхали буси, з них почали виходити люди, – Лілія зізналася, що команда проекту буквально увірвалася на територію готелю. – Кремезний чоловік (ведучий Микола Тищенко, – прим. Ред.) почав бігти в напрямку готелю. Батько намагався його зупинити, запитував хто він, але чоловік не відповідав. Він відштовхнув батька, той впав. Тоді з бусів вибігло ще 20 чоловік. В цей час ми з молодшою сестрою готували на кухні вечерю. Чоловік без уніформи чи бейджика, без пояснень увірвався на кухню. Ми весь час запитували його хто він і що тут робить, але він не відповідав. Ми перегородили йому шлях, тоді він відштовхнув мене в одну сторону, сестру – в іншу, вона впала та вдарилась об холодильник. В цей час на кухню забіг батько. Лише через 10 хвилин люди представились, що вони з програми «Ревізор»».

За словами пані Лілії, це було схоже «на рейдерське захоплення». Жінка стверджує, що вони з батьком самі викликали поліцію. Після інциденту ревізія продовжилась, Микола Тищенко проінспектував номер у готелі, який забронював заздалегідь. Ревізія тривала з 13:00 до 18:00, команда весь час консультувалась з юристами.

«Після двох годин, які він провів в номері, ведучий заявив, що йому стало погано. Вони з самого початку були негативно налаштовані. Все це робилось заради шоу»,  – запевняє Лілія Шендерук.

Хто правий в цій ситуації, сподіваємося, скоро стане зрозуміло. Бо, як розповіла ДМ директор ТО №1 Вікторія Бурдукова, команда ретельно слідкує за тим, щоби документувати все, що відбувається під час перевірок.

Фото: Марія Федоренко

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 146
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 266
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 267
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 973
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 268
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду