Ведучий «Ревізора» хрестив сина

Ведучий «Ревізора» хрестив сина

11 Травня 2017
6222
11 Травня 2017
17:31

Ведучий «Ревізора» хрестив сина

6222
Микола Тищенко розповів подробиці свята
Ведучий «Ревізора» хрестив сина
Ведучий «Ревізора» хрестив сина

В ресторатора Миколи Тищенка останнім часом багато змін: не так давно він одружився, став ведучим проекту «Ревізор» на Новому каналі, а місяць тому зізнався, що вдруге став батьком. Ім’я маленького сина Микола та його дружина Алла тримають в секреті. А от те, що вчора, 10 травня, хлопчика хрестили, розповіли журналістам.

Враховуючи, що на святковому торті висить літера D, коло імен маленького сина Тищенка звужується

«Оформленням заходу від початку й до кінця займалася дружина, – похвалився Тищенко. – У неї своє івент-агентство, тож я навіть не сумнівався, що Алла організує нашому малюку свято на вищому рівні. Дизайн і рецепт торта придумували всією сім'єю, було вирішено робити його з ангелами – янголами-охоронцями нашого сина. А ресторан прикрасили красивими повітряними кульками та свічками».

Хрещеним батьком дитини став кращий друг Миколи, з яким вони знайомі вже 17 років. А хрещеною мамою – найкраща подруга Алли Тищенко і, за сумісництвом, колега по бізнесу.

Фото: прес-служба Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду