Богдан Буткевич звільнився з  «Українського тижня»

Богдан Буткевич звільнився з  «Українського тижня»

13 Грудня 2016
6180
13 Грудня 2016
10:46

Богдан Буткевич звільнився з  «Українського тижня»

6180
Про це журналіст повідомив на своїй фейсбук-сторінці
Богдан Буткевич звільнився з  «Українського тижня»
Богдан Буткевич звільнився з  «Українського тижня»

Журналіст і телеведучий Богдан Буткевич, один із постійних авторів «Українського тижня», звільняється з роботи – причому, як стає ясно з посту, не за власним бажанням:

«Що ж, мушу повідомити дуже сумну для мене особисто новину - припиняю з 1 січня свою 9-річну роботу в Тиждень
Так, ціла епоха в житті. Так, дуже не хочеться. Так, працював майже з першого в історії номеру журналу і зростав разом з ним. Але...
Про причини скажу тільки одне - скажімо так, за згодою сторін, але не з моєї ініціативи. В деталі вдаватися не буду, але ті, хто працював у цьому виданні, думаю, зрозуміють, про що й кого я.
І досить про погане. Тепер хочу подякувати купі людей.
Розпочну з Андрій Лаврик - мого вчителя в журналістиці, який був 4 роки моїм безпосереднім керівником.
Далі - Natalia Petrynska, мій улюблений редактор і просто бомбезна людина))
Головреди, з якими довелося попрацювати - Roman Kul'chuns'kyjSerhiy LytvynenkoAlla Lazareva та, звичайно, Krapyvenko Dmytro.
Кожному з вас дякую, кожний мене багато чому навчив і чимало разів прикривав мою ліниву дупу)) 
Особливо хочу подякувати пану Дмитру, з яким довелося працювати в суворі дні війни. І який показав, що таке справді українська позиція. Й особистим прикладом - також. 
Й пані Лазаревій за розширення мого кругозору, й пану Сергію - за справжнє вміння бути чуйним керівником, й пану Роману - за те, що не вигнав після перших бездарних опусів))
Як не подякувати прекрасній Anna Korbut, у якої, здається, кілька сердець, стільки вона всього встигає зробити. А чарівній Оля Моргунюк, а моєму бро, майбутній суперзірці журналістики Stas Kozljuk, а фото-метрам Andrey Lomakin та Alexander Chekmenev (пам'ятаю всі наші пригоди та поїздки)), а діар-френду Денис Казанский / Denis Kazansky, який за 2,5 роки став незамінним, а економічним гуру Vitaliy Melnychukта Любомиру Шавалюку, а чудовому випусковому Андрій Світлий, а талановитим Аня Чабарай та Андрій Голуб (Andrew Golub), а веселій Oksana Hmelyovska, а запальному Roman Kabachiy та мудрому Dmytro Hubenko, щирому українцю Romko Malko, найкращому більду в світі Віталію Столизі, гострослову Olexander Mykhelson, імпозантному Milan Lelich, серйозній Zhanna Bezpiatchuk, справжньому герою з великої літери Lera Burlakova тощо.
Братуха Andriy Yermolenko - ти тепер останній з першого призову залишився на господарстві))
Й, звичайно, гігантський респект людині, яка й досі є для мене символом слів "справжній інтелектуал" та "справжній журналіст" - Yuri Makarov. А його питання: "Чим ми будемо дивувати читача?" й досі є моїм головним професійним кредо.
Щось закінчується, щось починається. Але "Тиждень" житиме завжди в моєму серці. Як перше кохання.
Дякую всім, хто читав, критикував, хвалив. 
Побачимося на інших сторінках та екранах, звичайно».

Нагадаємо, що виступ Буткевича на «Громадському ТБ» у 2014 році був перемонтований російським пропагандистами, та став одним із найпоширеніших фейків 2014 року. З грудня 2016 року Буткевич разом з Сергієм Чернишовим веде на "Еспресо ТV" сатиричне політ-шоу "Ч/Б". 

Фото: фейсбук-сторінка Богдана Буткевича

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6180
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду