Як «Телетріумф» нагородив «Телетріумф»

Як «Телетріумф» нагородив «Телетріумф»

8 грудня в концерт-холі Freedom відбулася церемонія нагородження національною телевізійною премією «Телетріумф-2016»
Як «Телетріумф» нагородив «Телетріумф»
Як «Телетріумф» нагородив «Телетріумф»
9 Груд 2016
0
3562

Премія вручалася в 40 основних та двох спеціальних номінаціях. У кулуарах традиційно виникли суперечки, як рахувати лідерів за кількістю статуеток (чи додавати успіхи продакшнів до успіхів телеканалів), але ми рахуємо так: перше місце у командному заліку серед телегруп – у «Медіа Групи Україна» (11 статуеток), серед продакшнів – у студії «Квартал 95» (5 статуеток).

Цього року церемонія не мала телеверсії і проходила в економ-форматі, чому було присвячено чимало жартів її ведучих – Володимира Зеленського і Марії Єфросиніної. Наприклад, таких: «Організатори витратили гроші лише на дві статті: сукню Маші Єфросиніної та алкоголь» і «Наталія Могилевська прийшла виступити безкоштовно: їй сказали, що буде телезйомка. Не підведіть, знімайте її на свої мобільні телефони».

Загалом же жарти ведучих були м’які і чемні: ураховуючи камерний формат заходу, можна було б додати внутрішньоцехового «перцю» хоча б на рівні минулого року – з пародіями на телешоу і телеменеджерів. Зате організаторам вдалося те, що багато років здавалося неможливим: усі основні дійові особи свята досиділи в залі до кінця церемонії. Невже секрет у банкетній розсадці та можливості пригощатися, не виходячи з зали нагородження?

Згідно ще одного жарту Володимира Зеленського, найбільше під час цьогорічної премії відзначилася Inter Media Group: вона не висунула жодного номінанта і ніхто з її співробітників не прийшов на церемонію. Зате навздогін церемонії вона розповсюдила прес-реліз, в якому назвала проведення «Телетріумфу» «несвоєчасним і недоречним в умовах обмежень і заборон, які гальмують розвиток українського телебачення, падіння рекламного ринку, ситуації політичної і економічної нестабільності».

Анжеліка Рудницька явно не розділяє песимізму Inter Media Group

Ігор Кондратюк

Олександр Денисов

Олексій Суханов, Марина Кухар та Євген Лященко ще не знають, скільки статутеток цього вечора отримає «Медіа Група Україна»

Валентин Коваль

Ігор Коваль

Михайло Ткач і Сергій Андрушко

Сергій Сьомкін і Юрій Артеменко

Семен Горов

Володимир Зеленський встигав і на сцені церемонію вести...

... і в залі нагороди отримувати

Суворі гумористи

3 статуетки невеликому продакшну «Тінспіріт студіо» за тревел-шоу «Орел і решка» - приклад важливості оригінальної ідеї

Дмитро Комаров відчуває конкуренцію: сказав, що «Світ навиворіт» хоче поїхати в Японію. Але дату не назвав - щоб не почули в «Орлі і решці»

Алла Мазур всьоме була визнана кращою ведучою інформаційної програми

А програма «Гроші» - вшосте кращою програмою журналістських розслідувань

«Голос країни 6» відзначили за кращу продюсерську групу та як кращу форматну розважальну програму. Загалом у «1+1 медіа» - 10 статуеток

StarLightMedia отримала 7 статуеток: 5 дісталося СТБ (зокрема, й за теледизайн минулорічної церемонії «Телетріумфу») и по 1 - ICTV і Новому каналу

Ахтем Сеїтаблаєв

Цього року «Телетріумф» визначив переможців у двох спецномінаціях: за внесок у розвиток телегалузі відзначили директорку MRM Вікторію Ярмощук, а відкриттям року визнали «#КіноКраїну». Статуетку від «#КіноКраїни» вийшли отримувати Сергій Созановський та Анатолій Максимчук та розповіли, що зараз допрацьовують ветований Президентом законопроект про держпідтримку кіно і сподіваються зареєструвати його до кінця року

Фото: Олексій Темченко

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 145
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 263
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 266
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 972
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 267
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду