Какая Рада, такие и парламентские корреспондентки  (ФОТО)

Какая Рада, такие и парламентские корреспондентки  (ФОТО)

16 Листопада 2016
18326
16 Листопада 2016
15:23

Какая Рада, такие и парламентские корреспондентки  (ФОТО)

18326
Креативный продюсер «Абзаца» посоветовал депутатке не делать вид, что в Раде – сплошные ангелы
Какая Рада, такие и парламентские корреспондентки  (ФОТО)
Какая Рада, такие и парламентские корреспондентки  (ФОТО)

На своей странице в фейсбуке депутат, глава Комитета по вопросам свободы и информационной политики слова Виктория Сюмар опубликовала обращение к креативному продюсеру программы «Абзац» (Новый канал) Михаилу Шаманову, в котором обратила внимание на то, как одета журналистка этой программы Елена Филонова:

«Михаил Шаманов, дорогий друже, я все розумію про всі особливі формату Нового каналу і принципи свободи слова. Але якщо Новому каналу (і деяким іншим теж) плювати на етику та банальні норми поведінки в вищому представницькому органу свого народу, то хоча б подбайте про здоров'я своіх журналісток. Я щиро хвилююся що дівчинці Лєні, яка в такому вигляді ходить по Раді з мікрофоном Нового каналу з питаннями до депутатів: "Здравствуйте, давайте познакомимся. Я Лена", просто реально холодно. Турбуйтесь про своіх журналісток. Навряд чи парламент це те місце , де "голой грудью на амбразуру" треба кидатись. Це не фронт. Тут можно не в "уніформі канського фестивалю".... 
P.S. Колеги, давайте поважати один одного. Бодай хай вивчають імена депутатів і не ризикують здоров'ям. Клуби знайомств чи телестудії (а там це доречно) - вони в іншому місці!».

Продюсер и ведущий «Абзаца» в комментариях ответил Сюмар, что во-первых, не контролирует наряды журналистов, во-вторых, пусть вводят дресс-код, как в России, если депутатов не устраивает что-то во внешнем виде журналистов:

«Я коротко. Бо часу не маю на бла-бла-бла... Хочете інакше? Запроваджуйте дрес-код як ось Росія зробила. А я взагалі не контролюю у що вдягаються люди, що їздять у ВР. І не збираюсь контролювати. І не треба вдавати що Верховна Рада - зібрання чистих, безгрішних Янголів. P.S Про вищий представницький орган влади...А Філонова, що не народ?».

Народ, конечно. И может быть, человек всегда так одет – и в поликлинику так ходит, и в магазин. Между прочим, Елена Филонова - начинающий модельер, и платье, надетое на ней, судя по всему - из ее коллекции. а ради продвижения собственной марки и померзнуть можно. 

Фото: фейсбук-страница Виктории Сюмар

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18326
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зоя
2688 дн. тому
А якби у журналістки був смак і шляхетність,то вона знала б,що такий "прикид" не вдягають в установи.Бидлотніть так і вилазить назовні.Мадам Гицацуєва та й тільки! =
Українець
2689 дн. тому
Як для "познакомиться", то одяг не дуже підходящий - декольте взагалі немає, плаття чомусь не "мікро" і навіть не "міні", на ногах - незрозуміло що. Хоча для депутатів, напевне, "сойдет".
Марек
2689 дн. тому
отака Сюмар моралістка, ну прямо магдаліна,та що Марія... То нехай подивиться на фото "замміністра" МВС , яка голячком фотографувалася та викладала свої фото в інеті... То значить "замміністрам" можна діяти як проститутка, а якщо не дай Бог, журналістка прийшла до ВЕРХОВНОЇ ЗРАДИ НАРОДУ УКРАЇНИ , одягнена краще за моралістку з подвійною мораллю , то то вже "нізя" !? Яка ж то мерзота, яка мерзота та ваша ...не заливна риба, а показна цнотливість, коли у вас під носом проститутки проходять на посади замміністра ! Коли шкиряки за рахунок бюджету возять своїх полюбовниць у Катманду на екскурсії, то де ж тоді Ваша "мораль" пані Сюмар !? То , що ви робите , називається ханжеством... А показна "моральність" - то є шлях до авторитаризму , а потім і до того, що робили сталіни, гітлєри, путлєри !
Олександр
2689 дн. тому
Чому б і не показати, якщо є що показувати. Коли читаєш закони, написані депутатами або слухаєш їх вимтупи - дивуєшся їх інтелекту і нічого, пишуть і виступають. То чоиу одним можна а іншим зась
Гість
2689 дн. тому
Шановні депутати займайтесь своєю прямою роботою а на слідкуйте хто в що одягнений. Невже ви всі одягнені як у Північній Кореї - френчі . На вас одягу за ціною декількох танків.
Игорь
2689 дн. тому
Мужиков в ВР большинство, правда подержанных, они возражать против открытых нарядов не будут! А умеренный холод - друг здоровья!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду