ТОП-5 звезд украинского шоу-бизнеса, покоривших театр

ТОП-5 звезд украинского шоу-бизнеса, покоривших театр

Ні, ну я просто в шоці від цих зірок! Як тільки вони встигають скрізь і всюди: знятися в усіх можливих передачах, кінострічках, кліпах та рекламних роликах? Проводячи масу концертів, конкурсів й інших публічних заходів, намагаються вести насичене осо
ТОП-5 звезд украинского шоу-бизнеса, покоривших театр
ТОП-5 звезд украинского шоу-бизнеса, покоривших театр
23 Лют 2011
0
8216

Ні, ну я просто в шоці від цих зірок! Як тільки вони встигають скрізь і всюди: знятися в усіх можливих передачах, кінострічках, кліпах та рекламних роликах? Проводячи масу концертів, конкурсів й інших публічних заходів, намагаються вести насичене особисте життя й активно відпочивати?..

Я тут за Катасоновою-молодшою та ще й хом'ячком услідкувати не встигаю. При цьому мовчу щодо поєднання кар'єри, особистого життя і побуту. Єдине, чого я прагну після робочого дня   це «протягнути ніжки» на рідному ліжку та подивитися душевне кіно. Щоправда, днями навіть піддалася Мусиній пропозиції відвідати театр.

Ви тільки не подумайте, що задля того, щоби згодом написати вам про закулісні чвари дітей Мельпомени. Ні, погодилась я на це лише із благими намірами   присвятити себе ВИСОКОМУ, а головне, спостерігати за творчістю не заяложених російських та українських медійних облич, а простих земних вітчизняних акторів. Правда, програма максимум не зовсім удалася. Високе   то високе, а от щодо українського бомонду, то і тут мене знайшли. Іноді здається, що це не Дуся слідкує за їхнім життям, а вони за Катасонівським.

Така несподівана зустріч із представниками шоу-бізу (під час якої вони були не глядачами, не спонсорами і навіть не режисерами-постановниками) й наштовхнула вашу Дусю зробити огляд зіркових любителів театрального мистецтва та створити умовну топ-5 зірок не лише концертної, але й театральної сцени.

1. El Кравчук, або оголений Гамлет Жолдака

Першим у своєму символічному рейтингу я вирішила згадати бойового друга ігумена Даниїла (секретаря Архієпископа Берлінського і Німецького), потенційного представника України на цьогорічному «Євробаченні», співака Андрія Кравчука. У 2003-му Андрій розпочав трирічну перерву в сольній кар'єрі і весь час присвятив театральній постановці «Гамлет» (режисер Андрій Жолдак). У виставі завданням Кравчука була демонстрація оголеного тіла. 85 спектаклів в Україні, Голландії, Франції, Іспанії, Македонії, Хорватії, Румунії, Болгарії, Польщі, Німеччини, Росії та Сербії не могли пройти намарне.

2. Олег Скрипка та «Наталка Полтавка»

Цікавим і досить багатим є театральний досвід музиканта, лідера рок-гурту «Воплі Відоплясова», організатора фестивалю «Країна мрій» та неабиякого танцюриста Олега Скрипки. Не тільки через те, що його першою дружиною була французька актриса Марі Ребо, але й через його активну участь у знаменитому Авіньйонському фестивалі, у французьких виставах «Декадекс» і «Механічна шкатулка», де він займався живою озвучкою та допомагав із танцювальними номерами.

А головне, у спектаклі театру ім. Івана Франка «Наталка Полтавка», прем'єра якого відбулася 27 травня 2005 року. Там головний «вевешник» не просто зіграв роль Виборного, але й «на пару» з Миколою Лисенком написав до вистави музику. До речі, перший театральний дебют Олега відбувся на підмостках студентського театру Київського політехнічного інституту, де він і подружився з відомим режисером та художнім керівником театру «ДАХ» Владом Троїцьким.

3. Маша Єфросиніна у благодійній виставі

Наступною жертвою нашої Топ-5 стала одна з найгламурніших і найстильніших ведучих Маша Єфросиніна, яка у 2007 році дебютувала на театральній сцені Театру на Подолі у виставі «Допомогти так легко, або Звідки беруться діти?» (постановка народного артиста України Віталія Малахова). Вистава - лірична притча про жіноче щастя. Це історія восьми молодих жінок, які у провінційному пологовому будинку за два дні проживають ціле життя. Одній із них не потрібна шоста дівчинка в родині, у іншої - «випадкова» дитина, а третій героїні взагалі не судилося стати матір'ю... Та всі ці жіночі проблеми стають несуттєвими, коли до їхнього товариства приєднується вагітна «за замовленням» медсестра Оксана, роль якої і виконує Маша.

До речі, вистава створювалась як благодійна акція для Всеукраїнського турне, гроші від якого були направлені в центри, що працюють із дітьми вулиць. Разом із Машею грала не менш відома ведуча кулінарного ранкового шоу Даша Малахова, а знаменитий хореограф і суддя проекту «Танці з зірками» Григорій Чапкіс постав перед глядачами у ролі справжнього мачо та улюбленця жіноцтва. Життєрадісна Ірма Вітовська, більш відома як просто Леся із серіалу «Леся + Рома», грала успішну та холодну бізнес-леді, а Володимир Горянський - неврівноваженого багатодітного татуся, який мріє про сина, а доля вперто дарує йому доньку. По завершенні турне із зіркового складу у виставі залишилися тільки Малахова та Єфросиніна.

4. Інна Цимбалюк та 8 кроків танго

«Salida Cruzada - 8 кроків танго» - так називається вистава в Новому драматичному театрі на Печерську, в якій ще з 2009 року грає постійна учасниця всіх світських заходів, фотомодель, телеведуча, «Міс Україна-Всесвіт 2006», а тепер ще й актриса Інна Цимбалюк. У виставі Олени Лазович їй дісталася роль сучасної дівчини Лізи, яка приїхала із провінції для підкорення столиці й багатих чоловіків. Цікаво те, що Цимбалюк, як і решта акторів, сама написала текст для своєї героїні, отже спробувала   як це, побути драматургом.

5. Тіна Кароль за сценою Молодого театру

Тавро театру ми з Мусиндою нарили і в біографії співачки, телеведучої, лауреатки конкурсу «Нова хвиля - 2005» в Юрмалі, представниці України на «Євробаченні-2006» Тіни Кароль. У 2004-му вона виконала роль Марфи у спектаклі Молодого театру «Духів день» (режисер Олександр Дзекун). Співачка за кулісами виконувала сольну партію, жодного разу не з'явившись на сцені. А в театрі «Ательє 16» грала у декількох мюзиклах. У 2005 році під час підготовки комедії «Навіжена співачка» режисер Ігор Тихомиров обіцяв, що у виставі буде зайнята Кароль, але, за невідомих нам із Мусею причин, ця подія так і не сталася.

Незабаром до топового переліку приєднається й один із найяскравіших персонажів київського світського життя   журналістка, фотограф, колишня модель, епатажна телеведуча Світлана Вольнова. Вона нещодавно отримала запрошення від скандального драматурга та художника Леся Подерв'янського зіграти Сфінкса у його п'єсі «Павлік Морозов. Епічна трагедія».

Як зазначав сам автор в інтерв'ю львівській газеті «Високий Замок», над проектом постановки «Павліка Морозова» він працює разом із режисером Андрієм Критенком, який живе і творить у Німеччині. Стосовно образу у ремарках п'єси зазначено, що «Сфiнкс - кровожерна, пiдступна i хтива мiфологiчна потвора з пазурами, крилами, цицьками i п*здою». Цікаво, що Вольнову в усій цій ситуації найбільше тішить те, що роль не потребує постійної реальної присутності актриси на сцені, а буде записана на відео, трансляція якого відбуватиметься під час вистави. До речі, гроші Вольнова отримає не за знімальні дні, а за кожну її появу у п'єсі.

Тепер ми із Катасоновою-молодшою спокійні за театральне майбутнє нашої країни. Адже завдяки таким темпам лави театральних труп неодмінно кишітимуть вітчизняним бомондом. Хвилює нас лише одне: звідки театри братимуть гроші для оплати досить недешевого задоволення? Чи, може, задля поєднання себе із ВИСОКИМ українські зірки підуть на компроміс і зменшать свої гонорари...

Ваші безкомпромісні Дуся та Муся

Фото delfi.ua, elkravchuk.info, flickr.com, hiblogger.net, miss.by.ua, drugoi.livejournal.com

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Несмотря на то, что газета «Теленеделя» в анонсе талант-шоу «Х-фактор» опубликовала фотографию Оксаны Марченко, в последнем эфире выбыла не она, а Влад Курасов. В итоге до финала проекта добрались подопечные Игоря Кондратюка и Сереги - Виктор Романче
26 Груд 2011 14:07
13 562
ДУСЯ
На днях моя сестричка Дульсинея мило пообщалась с директором ТО музыкальных программ Владом Багинским и с его слов рассказала мне об эфирных планах на Первом национальном. Оказывается, по предложению грузинских коллег-телевизионщиков на канале гот
22 Груд 2011 11:01
4 465
ДУСЯ
Я никогда не думала, что мне придется вернуться в детство. Это удалось благодаря главному редактору журнала «Публичные люди» Наталье Влащенко. Правда, ей для этого довелось написать вместе с журналистом Евгением Минко книгу. Совместный труд они н
20 Груд 2011 10:39
15 172
ДУСЯ
В то время как обыватели ждут второй волны экономического кризиса, их может снова накрыть волна киношной безвкусицы под видом очередного ремейка. Спустя 40 лет российский режиссер Тимур Бекмамбетов решил переснять знаменитую комедию «Джентльмены
13 Груд 2011 11:03
4 355
ДУСЯ
К радости всех поклонников оперной, камерной музыки, русских романсов и вообще «непопсы» в Киев едет Дмитрий Хворостовский, чтобы дать единственный концерт 16 декабря во Дворце Украина. Представлять этого певца нет никакого смысла: даже совершенно
12 Груд 2011 15:00
3 595
ДУСЯ
Совсем скоро на телеканале «1+1» стартует второй сезон песенного шоу «Голос країни». Дабы напомнить о своем существовании, участники предыдущего - ведущий Анатолий Анатолич и звездный тренер, хедлайнер известной группы «Ночные снайперы» Диана А
12 Груд 2011 14:55
7 629
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду