Костя Андріюк: «Ліда Таран ставить такі запитання, які ніколи не поставлю я»

Костя Андріюк: «Ліда Таран ставить такі запитання, які ніколи не поставлю я»

Програма «Про футбол» на суто чоловічому каналі «2+2» з'явилася не так уже й давно, проте встигла завоювати прихильників. Ми з Мусею не фанатки спорту, тим паче не розуміємо, нащо два десятки здорових і красивих чоловіків бігають за одним-єдиним
Костя Андріюк: «Ліда Таран ставить такі запитання, які ніколи не поставлю я»
Костя Андріюк: «Ліда Таран ставить такі запитання, які ніколи не поставлю я»
26 Січ 2011
0
7526

Програма «Про футбол» на суто чоловічому каналі «2+2» з'явилася не так уже й давно, проте встигла завоювати прихильників. Ми з Мусею не фанатки спорту, тим паче не розуміємо, нащо два десятки здорових і красивих чоловіків бігають за одним-єдиним м'ячиком, коли на світі існує стільки цікавих занять, красивих жінок, хорошої музики та шалених подорожей. Але, судячи з усього, у цьому таки є певний сенс, інакше ця гра ніколи б не стала такою популярною. Костя Андріюк, ведучий «Про футболу», на спорті знається більше, аніж його колега Ліда Таран і Дуся з Мусею разом узяті. Тому ми страшенно зраділи й одразу почали ставити дурнуваті запитання, коли застали Костянтина зненацька в одному цікавому місці (не скажу де, навіть не питайте).

Ось, читайте, любі мої:

- Зовсім недавно ти був спортивним кореспондентом ТСН, а зараз ведеш власну передачу «Про футбол» на каналі «2+2». Які враження від зміни роботи, колективу?..

- Враження виключно позитивні. Я завжди хотів стати ведучим, але нікому не вилазив на голову, ні під кого не рив. Озвучив своє бажання і чекав на цю роботу. У мене є ще одна задумка, я зроблю усе можливе, аби її реалізувати: це бути ведучим і робити класні сюжети для програми одночасно. У нашій країні таких журналістів поки що мало, хочу відчувати себе різноплановою і багатогранною людиною.

- Від нової роботи більше схвальних відгуків чи критики?

- Коли я став ведучим, на мене полилися ріки бруду і критики. Мене підтримували мої друзі, я обіцяв їм, що не читатиму ніяких відгуків в інтернеті. Але не можна жити окремо від суспільства - все одно образливі записи потрапляли мені на очі. З часом критики та негативу стало менше. Шкода, що наші люди запам'ятовують лише гидоту, помилки і посмішки, можливо, часом недоречні.

- Як тобі працюється з Лідою Таран? Жінки ж нічого у футболі не тямлять...

- Я знаю, що Лідія Таран розбирається у футболі. У неї багато часу забирає «Сніданок», але вона дійсно хороший журналіст. Зі свого боку я роблю усе можливе, аби допомогти їй у роботі. Перед нею не стоїть завдання вражати глядачів енциклопедичними знаннями та тонкощами футболу, Ліда ставить такі запитання, які ніколи не поставлю я. Деякі з наших гостей виходили з ефіру і казали: «Так, запрошуйте. Не на передачу, а на каву!».

- Ти дивишся інші спортивні передачі на нашому телебаченні?

- Я дивлюся всі спортивні програми: наших конкурентів, не наших конкурентів, тих, хто готовий стати нашим конкурентом у майбутньому. Ворога треба знати в обличчя. Найбільше мені подобається наша програма, в якій ми будемо себе удосконалювати, аби стати номером один в Україні. Мені подобається закордонне телебачення, там усе майже досконало: начитка, монтаж, сюжети.

- Зараз ти спортивний журналіст, знаю, що колись знімався у серіалі. Маєш інші приховані таланти?

- Нещодавно я був Дідом Морозом у програмі «Гроші» на «1+1». Це відео виклав на YouTube ‑ адже треба себе знати й аналізувати з різних боків. Мене у передачі протитрували як ведучого «Плюсів», колишні колеги ще не звикли до того, що я змінив місце роботи.

- Не хочеш приміряти на себе амплуа ведучого якогось розважального проекту?

- Для того, щоби себе ним бачити, слід спробувати. Справжні профі мають подивитися на це зі сторони і вирішити, чи підходжу я для такої роботи ‑ я це маю відчувати сам. Свого часу пробувався на ведучого ТСН, але мені натякнули, що я буду класним спортивним журналістом. Так і вийшло.

- У тебе стільки енергії, може, тобі слід вести ранкові ефіри, а не засиджуватися на роботі до ночі?

- Так, ранкові ефіри можна спробувати. Кажуть, у мене надзвичайна енергетика. Навіть о четвертій ранку я повний сил і позитивних емоцій!

- Сам спортом займаєшся?

- Займаюся. Я записався у фітнес-клуб, за літо схуднув на п'ять-шість кілограмів, дуже доречно, до перших ефірів програми «Про футбол». Я добре бігаю; коли навчався у технікумі, то поставив рекорд бігу на швидкість, бо мені це дуже подобається. Також люблю грати у футбол. Ми часто збираємось нашою командою «Про футбол», орендуємо приміщення і граємо, друзів запрошуємо також.

Наостанок Костя пожалівся нам із Мусею, що знайомі увесь час питають його дружину, чи не втомлюється вона поруч із таким гіперактивним чоловіком. От ми, навпаки, вважаємо, що у повсякденному житті таких енергійних, сповнених сил і позитивних людей не вистачає. Костя, цьом тобі від сестричок Катасонових.

Ваша Дуся

Фото Руслана Новосьола

 

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В декабрьском номере «Эсквайр-Украина», посвященном "Героям и злодеям" этого года, среди прочего отмечено, что из-за поведения модели, то есть Романа Скрыпина, впервые была отменена фотосессия в журнале. Я, разумеется, решила разузнать, что
24 Лист 2014 13:40
4 712
ДУСЯ
Как вы уже знаете, редакция «Эха Москвы» встречалась вчера с акционером, главой «Газпром-медиа холдинга», владеющим 66% акций радиостанции, Михаилом Лесиным в связи с конфликтом, развернувшимся вокрут твита ведущего радиостанции Александра Плющева. К
19 Лист 2014 17:05
3 727
ДУСЯ
Новости канала ICTV «Факты» отметили свое 14-летие, и похвалили себя в эфире как могли: показали сюжет о том, как менялась программа за это время, а коллеги, бывшие и настоящие, расточали комплименты команде. Особенно впечатляющей была похвала Але
19 Вер 2014 13:51
2 947
ДУСЯ
Как уже писала Дуся на прошлой неделе, с 3 сентября под слоганом «Проверка на совесть» на телеканале «1+1» стартует авторский проект Ольги Фреймут. В новом реалити-шоу, которое называется «Инспектор Фреймут», ведущая будет инспектировать всевозможн
06 Серп 2014 09:11
16 398
ДУСЯ
В воскресенье вечером, сразу после выпуска итогового выпуска новостей «Подробности недели» на телеканале «Интер» состоится премьера авторского телепроекта Евгения Киселева «Диалоги». Об этом Дусе рассказал замдиректора по развитию новостийного про
05 Лип 2014 17:09
4 640
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду