Ольга Цибульська. Хто це?

Ольга Цибульська. Хто це?

Моя Муся кожного недільного ранку рівно о 8:30 вмикає на всю катушку телевізор. Ні, не заради перегляду чергового «Дому-2» або «Фабрики», а щоби помилуватися «фабриканткою»-переможницею Ольгою Цибульською у ролі телеведучої. Виявилось, що вона у п
Ольга Цибульська. Хто це?
Ольга Цибульська. Хто це?
9 Квіт 2009
0
13937

Моя Муся кожного недільного ранку рівно о 8:30 вмикає на всю катушку телевізор, щоби помилуватися «фабриканткою»-переможницею Ольгою Цибульською у ролі телеведучої. Виявилось, що вона у парі з Олександром Бодянським веде передачу «Кліпси» на Новому каналі. У  25-хвилинному шоу вони розповідають про зіркові таємниці та ексклюзивні подробиці з життя шоу-бізівських діячів. Словом, нічого унікального. Чим Оля зачепила мою Мусю, я спробувала дізнатись з телефонної розмови з Мусиним куміром:

Дуся: Спочатку про тебе почули як про співачку. Ти перемогла на  першій «Фабриці» і стала учасницею групи «Опасные связи». Що сталося з цим музичним колективом?

Цибульська: «Связь» закінчилась! Доля поставила в закордонний паспорт мого партнера «депортацію». Він спробував співати з іншою леді, а справжня українка втечу в «чуже село» не вибачає. Тепер я працюю над грандіозною сольною кар'єрою!

Записала першу хітяру «Я хочу быть с тобою». Ловіть на хвилях радіостанцій!

- Чому ти вирішила спробувати себе у якості телеведучої?

- По-перше, моїм рідним і друзям приємно бачити мене по телевізору! По-друге, телебачення додає візуальних зайвих кілограмчиків, і при зустрічі з кимось приємно щоразу чути, що насправді я така худа!

- Що тобі ближче - сцена чи телебачення? З чим саме плануєш пов'язати подальшу кар'єру?

- Мені до душі, коли телевізор показує всім, як я виступаю на сцені. І я кайфую, коли в кадрі на зйомках тексти ллються, мов пісня. Намагаюсь пов'язати ці дві чудові професії. Класно, коли даруєш щастя! Моя кар'єра уже мене зв'язала по руках і ногах, і ми одне одного не відпустимо.

- Якби ти мала можливість створити своє власне ТВ-шоу, яким воно було б?

- Це була б антифеміністична програма. Щось на зразок «Виновата сама». Концепт продам за великі гроші.

- Ти сказала, що не віриш в існування скупих чоловіків. Невже жодного разу не зустрічала таких, і будь-якого мужчину можеш умовити зробити тобі найдорожчий подарунок?

- Скупих чоловіків не буває! У мене дійсно велика кількість коштовних подарунків. Наймиліші серцю подарунки Філіпа Кіркорова. Це розкішна червона сукня і туфлі, всипані дорогоцінним камінням - робота відомого світового дизайнера. Я була в шоці від щастя. Так мало хто вміє дивувати. Справжній чоловік все робить без натяків і підказок!

- Чому ти вважаєш, що Україна - це гламурно? І взагалі, що таке для тебе гламур?

- Гламур тотожний «красі» і «вишуканості». Найчарівніші у світі - українки. Дівчата всього світу заздрять нам і намагаються переплюнути. Та дарма! Наш гламур - «натюрель» і «нейчерел».

Для мене це - синтез ніжності і жіночності. Треба бути Кицею, тоді ваш Котик влаштує вам «повний гла-мууууурррр»!

Особисто мене Оля розвеселила. Я  зрозуміла, чому від неї так шаленіє моя Муся, Подарунки від Кіркорова не в кожної дівчини вдома пилом припадають. 

Цьомаю. Дуся.

 

14 грудня на голову батьків упало велике щастя! Народилась дівчинка із кучерявим оселедцем на голові! Усі, хто чув її співучий плач, пророкували кар'єру народної артистки СРСР.

Змалку виступала на пеньках. Під час навчання у школі була активісткою-культуристкою і просто красунею.

У минулому - голова команди КВК, і учасниця всіх масових свят, де була хоч якась сцена.

По закінченню школи вона приїхала до столиці і вступила до Естрадно-Циркової академії ім. Утьосова, де тепер працює наймолодшим викладачем із класу вокалу.

У 2009 закінчила Академію керівних кадрів культури і мистецтв.

Співачка, Переможниця Першої Української "Фабрики зірок". У минулому учасниця дуету "Опасные связи", володарка гран-прі. Лауреат багатьох вокальних конкурсів державного та міжнародного рівня ("Ялта-Москва-транзит", "5 звезд", "Интервидение"). Ведуча шоубізнесових новин у "Золотому Грамофоні" на "Русском Радио". А також ведуча програми "Кліпси" на улюбленому "Новому" каналі.

Обожнює: глядачів, смачно попоїсти, набиратися досвіду, підглядати за зірками та переступати через увесь бруд у шоубізі.

Колекціонує: компліменти, м'які іграшки, і анекдоти про "москалів".

Не вірить: у існування барабашки і скупих мужчин.

Мріє: створити антифеміністичну партію - і довести всім, що Українка - це гламурно!

Життєве кредо: приносити людям Щастя і бути від цього Щасливою!

Фото Яни Новоселової

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Когда-то в детстве я нарисовала обалденно красивого кота, за которого учитель поставил мне шесть баллов (хотя максимум был пять). На этом, собственно, весь мой изобразительный талант скончался, однако в последнее время я стала замечать, что если
23 Серп 2012 14:10
16 761
ДУСЯ
Ведущей прогноза погоды в программе «Автоновости» на Первом Автомобильном канале стала правнучка адмирала Колчака Юлиана Кольчак. Ранее на канале погода была без ведущей.   Родилась Юлиана в Одессе 8 октября 1988 года. С пятого класса работает
29 Вер 2009 13:09
10 013
ДУСЯ
Не так давно я взяла на себя обязательство развеять образы некоторых украинских представителей шоу-бизнеса. На очереди - ведущая утреннего шоу на радио «Люкс-FM», а с недавнего времени и ведущая телеканала «Маxxi-TV», травести-девушка Бэлла Огурцо
18 Вер 2009 11:00
160 640
ДУСЯ
Я уже писала про Танечку Терехову, дочь хозяина ТРК «Эра» Андрея Деркача, которая работает ведущей программы «L'Формат» на L'Радио. Тогда она была в отпуске и не могла дать мне интервью. Но вот пришел сентябрь, и я снова позвонила Тане: «Я рассмот
08 Вер 2009 10:00
22 733
ДУСЯ
К концу недели во мне просыпается доброта и нежность, и я заглядываю в «Кладовку», чтобы в очередной раз рассказать вам о ком-то интересненьком. В этот раз мне под руки попался ведущий 5-го канала и пресс-атташе Украинской футбольной премьер-лиг
21 Серп 2009 12:24
10 776
ДУСЯ
Я полізла ховатися від спеки у свою «Кладовку» й поки охолоджувалася - ближче познайомилася з ведучою Першого національного Юлією Мотрич. Раніше дівчина працювала кореспондентом відділу політики в УНІАНі, у прес-службі Держкомзв'язку і Укртелек
31 Лип 2009 13:21
12 509
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду