Игорь Татарчук. Кто это?

Игорь Татарчук. Кто это?

12 Листопада 2008
11279
12 Листопада 2008
13:33

Игорь Татарчук. Кто это?

11279
Я опять соскучилась по своим любимым скелетикам и пошла в «Кладовку» их навестить. Люблю с ними общаться, они всегда меня радуют. Михаил Малый – картинами, Янина Соколова – приглашениями на тусовки, Наташа Аникина – рассказами о самодостаточн
Игорь Татарчук. Кто это?
Игорь Татарчук. Кто это?

И вот я снова роюсь в «Кладовке». Люблю это дело, и мои скелетики любят, когда я прихожу к ним в гости, и поэтому, наверное, ня и я прихожу к ним в гости и поэтому, наверное, часто меня радуют. Михаил Малый – картинами, Янина Соколова – приглашениями на тусовки, Наташа Аникина – рассказами о самодостаточности и фотографиями в стиле ню.

Сегодня не самым востребованным в моей «Кладовке» оказался Игорь Татарчук («Час новин», 5 канал). В предвкушении знакомства с новым для меня журналистским талантом я набрала его номер. Игорь целый день не брал трубку. Я уже решила разочароваться, как неожиданно прозвучало «Алло». Оказалось, что Игорь переезжает и поэтому не обращает внимания на разрывающийся телефон. Все мои попытки раскрутить его на быстрый разговор он пресек, сказав: «Понимаете, я совершенно не настроен сейчас на разговор. Я тут диваны таскаю и все остальное». Пообещав рассказать все свои секреты после окончания этого важного семейного дела, Игорь поблагодарил за понимание и попрощался.

Не стану отвлекать Игоря, чтобы ему от жены не влетело. Разве ж я зверь какой? Так что, Игорь, до связи.

Дуся.

Ігор Татарчук, народився у місті Житомирі у 1974 році. Закінчив Житомирський державний університет. Випускник 1996 року за спеціальністю «Вчитель фізики і математики».

1998 року став до праці на першій у Житомирі ФМ-радіостанції, де був репортером та ведучим місцевих новин. З 2000 року працював на телеканал СТБ як редактор програми «Медіа-клуб» та менш ніж за півроку став її ведучим.
З 2002 року ведучий
«Вікон. Опівночі», з 2004-го ведучий «Вікон» у прайм-тайм.
Стажувався у Сполучених Штатах Америки на телекомпанії CBS у Нью-Йорку, де вивчав редакційний досвід програми 60 Minutes II. Також працював над вивченням роботи громадських мовників у Каліфорнії.
Влітку 2005-го прийшов на 5 канал у якості ведучого
«Часу новин». З цього приводу сказав, що пропозиція щодо зміни місця роботи співпала з його бажанням.
Серед своїх пріоритетів у професійній діяльності на перші місця ставить свободу, творчість та розвиток.
Одружений.
Мріє, що одного дня Україна стане сильною державою, де мешкатимуть вільні та освічені люди.
Захоплюється філософією, велоспортом та музикою.

 

Фото Валерия Милосердова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11279
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду