На «2+2» стартує програма «Богатирі» із трансляціями змагань стронгменів

На «2+2» стартує програма «Богатирі» із трансляціями змагань стронгменів

3 Жовтня 2014
7482
3 Жовтня 2014
11:03

На «2+2» стартує програма «Богатирі» із трансляціями змагань стронгменів

7482
На «2+2» стартує програма «Богатирі» із трансляціями змагань стронгменів
На «2+2» стартує програма «Богатирі» із трансляціями змагань стронгменів

12 жовтня о 14.00 на «2+2» вийде прем'єрний випуск спортивної програми «Богатирі» про змагання найсильніших людей планети. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Вестимуть програму володар титулу «Найсильніша людина світу», почесний президент Федерації стронгмен України Василь Вірастюк та чемпіон світу зі стронгмену Сергій Конюшок.

 

«Богатирі» - видовищні змагання найсильніших людей планети. Неймовірна енергія, сила, мужність і воля до перемоги. Щохвилини, на межі фізичних можливостей, стронгмени встановлюють нові рекорди», - йдеться в концепції проекту.

 

Титул чемпіона світу серед парних команд від України виборюватимуть дві пари - Володимир Рекша та Віталій Міхеєв, а також Віктор Юрченко та Олександр Лашин. Їхніми суперниками стануть світові лідери стронгмену з Польщі та країн Балтії. За підсумками сезону 2014 року визначать «Найсильнішу людину в світі».

 

Перший випуск програми присвячено відкритому чемпіонату Естонії та Хорватії. Надалі телеглядачі побачать такі ключові змагання:

  • Етап кубка Європи - Хорватія
  • Етап кубка Європи - Угорщина
  • Фінал кубка Європи - Іспанія
  • Командний чемпіонат світу - Запоріжжя, Київ
  • Етап кубка України - Рівне, Чернівці, Вишневе.
  • Фінал кубка України - Київ.

 

«Українські стронгмени мають колосальний досвід і великі досягнення у світовому богатирстві! Чого тільки варті два титулу «Найсильніша людина планети» Василя Вірастюка. Під його капітанством наша збірна чотири рази ставала «Найсильнішою нацією на планеті»! Легкі, але не менш сильні атлети: Сергій Конюшок, Володимир Рекша та Віталій Герасимов ставали чемпіонами світу у ваговій категорії 110 кг!, - коментує ведучий програми «Богатирі» Сергій Конюшок.

 

Нагадаємо, серед проектів нового сезону «2+2» - гумористичне шоу «Real Бодрит».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7482
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду