Канал «Київ» у день виборів проведе марафон і розширить інформаційне мовлення

23 Травня 2014
9175
23 Травня 2014
09:55

Канал «Київ» у день виборів проведе марафон і розширить інформаційне мовлення

9175
Канал «Київ» у день виборів проведе марафон і розширить інформаційне мовлення

Телеканал «Київ» у день виборів 25 травня розширить  інформаційне мовлення. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Головним інформаційним проектом телеканалу стане 16-годинний марафон «Вибори-2014». З 8:00 до 24:00  вийдуть 16 спеціальних випусків інформаційної  програми «СТН».

 

Телемарафон вестимуть Лейла Мамедова, Ірина Главацька, Наталя Денисенко та Сергій Дойко.

 

А у студії прямого ефіру експерти аналізуватимуть проведення передвиборчої кампанії, оцінюватимуть організацію і проведення виборів у столиці та інших регіонах. До розмови зможуть долучатися й усі охочі глядачі зі своїми думками, коментарями, оцінками та запитаннями. Протягом марафону працюватиме телефон прямого ефіру, також приєднатися до розмови можна буде за допомогою скайпу.

 

До студії телеканалу «Київ» приходитимуть юристи та політологи, соціальні психологи та експерти з виборчого права, представники громадськості та фахівці з міжнародних відносин. Крім того, після 20-ї години на проект «Вибори-2014» завітають безпосередні учасники перегонів - кандидати у Президенти України, кандидати на посаду Київського міського голови та кандидати у депутати Київради. Наші гості разом з експертами коментуватимуть перші результати голосування та цифри екзит-полів.

 

Також упродовж марафону - прямі включення з усіх куточків країни.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду