Ігоря Шувалова викликають в Генпрокуратуру як свідка

29 Березня 2014
12551
29 Березня 2014
19:42

Ігоря Шувалова викликають в Генпрокуратуру як свідка

12551
Ігоря Шувалова викликають в Генпрокуратуру як свідка

Російський політтехнолог Ігор Шувалов, радник колишнього глави Адміністрації президента і співвласника медіагрупи «Інтер» Сергія Льовочкіна отримав повістку Генпрокуратури, в якій його запрошують з'явитися до ГПУ як свідка на 10.00 31 березня.

 

 

Цю інформацію Ігор Шувалов підтвердив «Детектор медіа» особисто. У якій саме справі його викликають як свідка, він не знає. За його словами, він мав намір 31 березня оскаржити в суді свою депортацію. Тому наразі вирішує зі своїм адвокатом, яким чином і подати заяву в суд, і відвідати прокуратуру. «Можливо це все робиться для того, щоб я не зміг подати заяву до суду», - сказав він.

 

Нагадаємо, 28 березня Служба безпеки України прийняла рішення про скорочення терміну перебування та примусове видворення з України громадянина Російської Федерації, політтехнолога Ігоря Шувалова, який зобов'язаний протягом п'яти днів залишити територію України. Таке рішення в СБУ обумовили «діями громадянина РФ, які завдають шкоди національній безпеці через втручання в інформаційну сферу нашої держави та сепаратистські прояви».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду