«2+2» переніс повернення в ефір програми «ПроФутбол»

«2+2» переніс повернення в ефір програми «ПроФутбол»

21 Лютого 2014
10547
21 Лютого 2014
19:34

«2+2» переніс повернення в ефір програми «ПроФутбол»

10547
«2+2» переніс повернення в ефір програми «ПроФутбол»
«2+2» переніс повернення в ефір програми «ПроФутбол»

Телеканал «2+2» вирішив перенести повернення програми «ПроФутбол» після зимової перерви, що мало відбутися 23 лютого. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зміни в програмній сітці пов'язані із ситуацією, що склалася в країні.

 

За словами керівника управління спортивних проектів групи компаній «1+1 Медіа» Степана Щербачова, таке рішення було прийнято через «трагічні події цього тижня, які не сприяють обговоренню футбольних тем». Він також висловив сподівання, що програма повернеться до ефіру в наступну неділю, 2 березня.

 

Нагадаємо, що телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» теж змінили програмування через трагічні події в Україні. Вони скасували спортивні аналітичні програми 20 лютого підсумкову програму «Великий футбол» 23 лютого. «Обговорювати матчі та сперечатися про футбол у той момент, коли в країні гинуть люди,буде неетично», - вважають на спортивних каналах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10547
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду