У «Війні світів» Нового каналу перемогла Юлія Скрипка

У «Війні світів» Нового каналу перемогла Юлія Скрипка

29 Грудня 2013
11398
29 Грудня 2013
21:42

У «Війні світів» Нового каналу перемогла Юлія Скрипка

11398
У «Війні світів» Нового каналу перемогла Юлія Скрипка
У «Війні світів» Нового каналу перемогла Юлія Скрипка

У заключнному шоу «Війна світів. Ревізор проти Шефа» Нового каналу перемогла Юлія Скрипка. Про це було оголошено сьогодні, 29 грудня, в ефірі програми. 

 

Пані Скрипка здолала головного суперника - фіналіста Андрія Тєряєва, шеф-кухаря із Сум. 

 

24-річна Юлія Скрипка - співвласниця київської кулінарної компанії. Має дві вищі освіти (філологія та фінанси).Потяг до кулінарії відчула в дитинстві. Перемогу присвятиила  пам'яті своєї мами.

 

Нагадаємо,  у реаліті «Війна світів. Ревізор проти шефа»  на круїзному лайнері змагалися 12 учасників. Вони боролися за грошовий приз у 500 000 грн, який переможець зможе використати на відкриття власного ресторану.

 

Ведучі шоу Ольга Фреймут та Арам Мнацаканов були також наставниками учасників реаліті. Їм допомагали два відомих тренери - професійний ресторатор і відомий ресторанний критик, які оцінювали учасників і щотижня визначали найкращого та найгіршого з них.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.viynasvitiv.novy.tv

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду