НЛО TV готує перший власний проект – ситком «Як гартувався стайл»

НЛО TV готує перший власний проект – ситком «Як гартувався стайл»

9 Вересня 2013
22532
9 Вересня 2013
14:32

НЛО TV готує перший власний проект – ситком «Як гартувався стайл»

22532
Комедійний серіал на замовлення каналу знімають студія «Мамахохотала» і Line production
НЛО TV готує перший власний проект – ситком «Як гартувався стайл»
НЛО TV готує перший власний проект – ситком «Як гартувався стайл»

Восени телеканал НЛО TV покаже свій перший проект власного виробництва - комедійний серіал «Як гартувався стайл». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Як гартувався стайл» - це історії з життя двох хлопців, які заради успіху готові на все. У головних ролях - один з наймолодших реперів України Саша Ярмак, та його найкращий друг Женя Янович на прізвисько Гусь.

 

24-серійний пригодницький ситком розповідає про студента Сашу Ярмака, який живе в гуртожитку і робить перші кроки в якості реп-виконавця. «Одного разу він бачить, як може виглядати його майбутнє і вирішує в будь-який спосіб втілити побачене в реальність і стати популярним репером. У цьому Ярмаку допомагає його найкращий друг Гусь, який бере на себе обов'язки продюсера, але оскільки нічого в цьому не тямить, завжди знаходить сумнівні варіанти для виступів. На шляху до успіху їм доведеться піти якщо не на все, то на багато чого. І на зоні виступити, і битою по голові отримати, і в армії відслужити, і, навіть, на дні народженні собаки депутата заспівати. Але хто сказав, що життя сповенене сміху і пригод - це не успіх?», - йдеться в анотації ситкому.

 

Саша Ярмак обіцяє, що в серіалі буде дуже багато репу і гумору. «Це буде перший серіал в нашій країні про хіп-хоп культуру. Нарешті мама зрозуміє, що я не займаюся фігнею», - говорить герой.

 

Серіал «Як гартувався стайл» для телеканалу НЛО TV знімають студія «Мамахохотала» і Line production. Раніше «Мамахохотала» випускала інтернет-відеоролики формату «Це так схоже на...», брала участь у телешоу. У березні студія увійшла до десятки найперспективніших студентських стартапів за версією Forbes. Дивіться на «Відеотеці» інтерв'ю з учасниками «Мамахохотала».

 

Саша Ярмак в якості актора на телеекрані з'явиться вперше. До цього він вів активну діяльність в інтернеті. Його перший кліп, що вийшов у листопаді 2011-го, набрав близько 6 млн переглядів на Youtube. Наступними кліпами, які отримали мільйонні перегляди стали «Маленькі міста», «Мені не подобається», «Серце пацана».

 

Нагадаємо, молодіжний телеканал НЛО TV холдингу «Медіа Група Україна» з'явився в ефірі українського телебачення у лютому 2012 року. Мовлення здійснюється в ефірній цифровій телемережі, а також у мережах кабельних провайдерів цифрового і аналогового телебачення. Цільова аудиторія каналу 16-35 років. Телеканал транслює розважальні шоу, серіали, скетчі та фільми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду