«Футбол» покаже фільм власного виробництва про Євро-2012

3 Червня 2013
27675
3 Червня 2013
15:14

«Футбол» покаже фільм власного виробництва про Євро-2012

27675
«Футбол»  покаже фільм власного виробництва про Євро-2012

8 червня канал «Футбол» покаже документальний проект власного виробництва «Євро-2012: наш досвід». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект вийде о 21.10.

 

За інформаціє каналу, у проекті використані ексклюзивні кадри про перебіг чемпіонату та найвизначніші моменти: перемога над шведами, небувала злива на «Донбас Арені», фатальна помилка арбітра у поєдинку з англійцями тощо.

 

Документальний фільм пропонує глядачам погляд за лаштунки телебачення у період турніру Євро-2012 в Україні. Ексклюзивні кадри дозволять згадати головні моменти чемпіонату та пережити хвилюючі емоції під час матчів національної збірної. І це лише частина того, про що розповідається у фільмі.

 

Глядачі побачать Олександра Денисова, Івана Греська, Юрія Розанова, Віктора Вацка, Василя Уткіна, Леоніда Кравчука, Євгена Левченка, Олега Блохіна, Ганну Безсонову, Іришу Блохіну, а також футболістів: Вітора Байю, Жан-Марі Пфаффа, Марселя Десаї, Едгара Давідса та інших. Герої поділяться своїми враженнями про те, як в екстремальних умовах чемпіонату Європи створювався унікальний для України телепродукт.

 

«"Євро-2012: наш досвід" - перший документальний фільм телеканалу "Футбол". Чемпіонат став історичною подією для країни, і ми раді, що були частиною цього грандіозного дійства. Трансляція Євро-2012 - справжній виклик для нашої команди, з яким ми успішно впорались. Про це і розповість документальний проект», - зазначив шеф-продюсер телеканалу «Футбол» Іван Гресько.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду