«Радіо Ера ФМ» створило до Дня Перемоги спецпроект про великих полководців другої світової війни

1 Травня 2013
23822
1 Травня 2013
10:03

«Радіо Ера ФМ» створило до Дня Перемоги спецпроект про великих полководців другої світової війни

23822
«Радіо Ера ФМ» створило до Дня Перемоги спецпроект про великих полководців другої світової війни

Із 2 по 10 травня з нагоди Дня Перемоги «Радіо Ера ФМ» транслюватиме цикл програм «Полководці другої світової та Великої Вітчизняної війни». Про це повідомляє прес-служба радіокомпанії.

 

Мета спеціального проекту, за словами Володимира Лукіна, завідувача редакцією громадсько-політичних програм радіо, розповісти слухачам про видатних полководців.

 

У програмах мова піде насамперед про тих полководців, які упродовж війни здійснювали безпосереднє командування великими з'єднаннями військ. Випуски створені у вигляді біографічних довідок з викладенням цікавих фактів біографії та з переліком основних бойових операцій, якими керували полководці.

 

Загалом планується вихід 32-х програм спецпроекту. Більше половини з них присвячені маршалам і генералам Робітничо-селянської червоної армії (РСЧА). Решта програм - про воєначальників Німеччини, США, Великобританії, Фінляндії та Франції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду