18 квітня - круглий стіл «Кому заважають політичні ток-шоу на українському ТБ - владі чи опозиції?»

16 Квітня 2013
17354
16 Квітня 2013
16:43

18 квітня - круглий стіл «Кому заважають політичні ток-шоу на українському ТБ - владі чи опозиції?»

17354
18 квітня - круглий стіл «Кому заважають політичні ток-шоу на українському ТБ - владі чи опозиції?»

У четвер, 18 березня, агентство News24UA проведе круглий стіл «Кому заважають політичні ток-шоу на українському ТБ - владі чи опозиції?»


Час проведення - 15.00-16.00.


На думку організаторів, демонстративний відхід учасників ток-шоу «Шустер Live» зі студії 12 квітня поставив під питання не тільки існування в телеефірі іменної програми відомого «легіонера» від журналістики, а й взагалі сам факт присутності формату живої політичної дискусії на українському ТБ.


Запрошені: Микола Томенко, народний депутат, «Батьківщина», Микола Княжицький, народний депутат, «Батьківщина», Ігор Мірошниченко, «Свобода», Ірина Геращенко, УДАР, Ганна Герман, Партія регіонів, Спиридон Кілінкаров, КПУ, Андрій Куликов, Савік Шустер, Наталія Лігачова, шеф-редактор «Детектор медіа», Вікторія Сюмар, директор Інституту Масової Інформації, Сергій Рахманін, журналіст, «Дзеркало тижня».


Місце проведення: «Укрінформ», вул. Б.Хмельницького, 8/16, зал на 1-му поверсі.


Контакти: Сергій Цигіпа, 050-444-19-44, zubr2002@ukr.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
News24UA
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду