«Музична академія Євробачення» - на Першому Національному

3 Квітня 2013
19873

«Музична академія Євробачення» - на Першому Національному

19873
ПРЕС-РЕЛІЗ
«Музична академія Євробачення» - на Першому Національному

7 квітня о 12.35 Перший Національний покаже ексклюзивний міжнародний проект «Музична академія Євробачення».

 

Міжнародний проект «Музична академія Євробачення», присвячений Дитячому пісенному конкурсу «Євробачення» в Україні, створений для пошуку талановитих особистостей і вдалих музичних композицій. Перш за все журі проекту шукатиме талант, нестандартну творчу особистість.

 

Місія «Міжнародної академії Євробачення» - створення умов, сприятливих для культурного розвитку дітей і підлітків та формування у них нових поглядів на творчість і мистецтво.

 

Серед зіркового журі проекту можна буде побачити: музичного продюсера Першого Національного Влада Багінського, співачку, автора і композитора Любашу, народного артиста України, композитора Олександра Злотника, аранжувальника, соліста гурту «Отпетые мошенники» Том-Хаоса, фіналіста «Фабрики зірок - 3», переможця «Фабрики. Суперфінал» Матіаса, соліста гурту «На-На» Павла Соколова, а також переможницю Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2012» Анастасію Петрик та учасницю ДПКЄ-2008 Вікторію Петрик.

 

У проекті «Міжнародна школа Євробачення» візьмуть участь талановиті виконавці з України та Росії. Всі вони позмагаються за головний приз - місце у фіналі національного відбору на Дитячий пісенний конкурс «Євробачення». Для переможця з України - як учасника, а для переможця з Росії - як гостя.

 

Цієї неділі учасники проекту «Міжнародна школа Євробачення» виконуватимуть естрадні пісні. Для всіх глядачів Першого Національного неперевершені виступи подарують: Ліза Балакірєва, Юля Асесорова, Кирило Соколов, Алла Трусова, Данило Афанасенков, Артем Кузнєцов, Оля Дулумбаджи, Катя Єрмішкіна, Софія Тарасова та Соня Лопухова.

 

Ведучі - Ліза Арфуш, Микита Кіоссе та Аліна Піддубна.

 

Не пропустіть перший випуск ексклюзивного проекту «Музична академія Євробачення» - вмикайте Перший Національний.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Першого Національного
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду