Проект «Хвороби-вбивці» стартує на НТН у  День боротьби з туберкульозом

Проект «Хвороби-вбивці» стартує на НТН у День боротьби з туберкульозом

21 Березня 2013
21858
21 Березня 2013
12:50

Проект «Хвороби-вбивці» стартує на НТН у День боротьби з туберкульозом

21858
Проект «Хвороби-вбивці» стартує на НТН у  День боротьби з туберкульозом
Проект «Хвороби-вбивці» стартує на НТН у  День боротьби з туберкульозом

Цикл документальних фільмів «Хвороби - вбивці» стартує на телеканалі НТН 23 березня о 14.45. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

НТН приурочив  початок нового проекту  до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, відповідно й перший фільм циклу називатиметься «Туберкульоз».

 

«По рівню поширення таких хвороб, як туберкульоз, СНІД або кір Україна сміливо може змагатися із слаборозвиненими країнами Африки або Азії. Ці хвороби сотнями вбивають людей щодня, і ми розповімо, чому», - наголошує виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

За інформацією каналу, унікальність проекту - у реальних історіях реальних людей, оригінальних графічних рішеннях та журналістських експериментах, на прикладі яких творча група продемонструє шляхи зараження, проблеми діагностики та лікування інфекційних захворювань.

 

Нагадаємо, «Хвороби-вбивці» -  цикл документальних фільмів на медицинську тематику каналу. Кожна серія випуску - «історія однієї хвороби». Зокрема, про туберкульоз, СНІД, кір, гепатит, діабет, рак, грип, ожиріння, серцево-судинні захворювання, менінгіт, сальмонельоз, лептоспіроз, паразити.    

 

Загалом передбачено 16 серій циклу.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21858
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду