ТВі покаже два фільми до 374-річчя Івана Мазепи

ТВі покаже два фільми до 374-річчя Івана Мазепи

20 Березня 2013
19785
20 Березня 2013
14:50

ТВі покаже два фільми до 374-річчя Івана Мазепи

19785
ТВі покаже два фільми до 374-річчя Івана Мазепи
ТВі покаже два фільми до 374-річчя Івана Мазепи

Сьогодні, 20 березня, канал ТВі з нагоди 374-річчя Івана Мазепи покаже дві стрічки, присвячені видатному історичному діячеві України. Про це повідомляє пресс-служба каналу.

 

Обидва фільми вийдуть в ефір о 17.30.

 

Перед фільмом відбудеться зустріч ведучого каналу Юрія Макарова з Кирилом Галушком, істориком, автором книги «Украинский национализм: ликбез для русских», одним з авторів журналу «Український тиждень».

 

Стрічку «Гетьман Іван Мазепа» режиссера К.Крайнього (Київнаукфільм) було знято у 1993 році. На думку фахівців, це одна з найвдаліших науково-популярних розповідей про Мазепу. Другий фільм «Анатема» з циклу «Невідома Україна» режисера Л.Анічкіна (Київнаукфільм) зявився у 1992 році. У головній ролі - Богдан Ступка. Обидві роботи вважається кращим з того, що було створено на тему Мазепи у вітчизнянійдокументалістиці.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду