Учасниця нового сезону «Міняю жінку» на «1+1» не хоче повертатися до свого чоловіка

Учасниця нового сезону «Міняю жінку» на «1+1» не хоче повертатися до свого чоловіка

19 Березня 2013
31365

Учасниця нового сезону «Міняю жінку» на «1+1» не хоче повертатися до свого чоловіка

31365
Учасниця нового сезону «Міняю жінку» на «1+1» не хоче повертатися до свого чоловіка
Учасниця нового сезону «Міняю жінку» на «1+1» не хоче повертатися до свого чоловіка

Проект «Міняю жінку» став справжнім проривом у реаліті-світі українського телебачення та проектом-довгожителем. У вівторок, 19 березня, о 22:30 глядачі «1+1» побачать перший епізод сьомого сезону «Міняю жінку».

 

«Уже сьомий сезон поспіль проект «Міняю жінку» доводить, що українські родини здатні вражати своєю схильністю до авантюрних пригод. Дивовижно, але семи днів у новій родині вистачає, аби кардинально переоцінити своє сімейне життя. В одних сім'ях після обміну стається сплеск ніжності й романтики, в інших приймаються рішення про розлучення. Втім, тих, хто бажає спробувати, вистачить ще не на один сезон», - каже Леся Штогрин, продюсер проекту «Міняю жінку».

 

Легендарне реаліті-шоу «Міняю жінку», де немає жодних постановок, підставних артистів та декорацій, щовівторка буде вражати новими історіями. У сьомому сезоні продовжать мінятися господинями дому контрастні родини:  з різним соціальним станом, світоглядом, ставленням одне до одного, до інших людей, до роботи та кар'єри; з різним способом життя, поглядами на виховання дітей, харчування, відпочинок. Окрім того, у сьомому сезоні буде закордонний та зірковий обмін мамами.

 

Виробництво програми веде творче об'єднання Матяш-Штогрин.

 

У першому епізоді жінками мінятимуться сім'я з села Погреби Київської області та сім'я з Херсона. Котра нова мама не захоче вертатися до свого чоловіка після тижневого експерименту та чому київське подружжя живе у різних спальних кімнатах, зможемо дізнатися вже у вівторок, о 22:30.

 

Цікаві факти: за минулі сезони в проекті взяли участь близько 230 сімей; міжнародні обміни охопили майже всю Європу: Болгарію, Румунію, Грецію, Кіпр, Польщу, Чехію, Австрію. Були навіть міжконтинентальні обміни з Марокко та Канадою; третина всіх сімей, що взяли участь у проекті, підтримують контакти одна з одною і після завершення зйомок.

 

Відеоанонс сьомого сезону проекту «Міняю жінку» можна переглянути тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31365
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду