Комментарии за деньги. Это не то, что вы подумали

26 Січня 2011
20920
26 Січня 2011
13:00

Комментарии за деньги. Это не то, что вы подумали

20920
Комментарии за деньги. Это не то, что вы подумали

Комментарии - это то, что делает информацию социально значимой. В условиях, когда вокруг нас становится все больше бесплатной и разнообразной информации, именно наши комментарии выделят из множества источников новостей такие, на которые захочется вернуться снова и снова. И даже заплатить за возможность высказаться.

 

Вы читаете на сайтах комментарии к статьям и новостям? Я читаю. Но среди сайтов, на которых мне хочется читать комментарии, практически нет наших, украинских. Я сейчас говорю именно о профессиональных сайтах новостей, а не о блогах. Ситуация с комментированием блогов выглядит гораздо лучше и там очень часто можно увидеть комментарии, достойные самой статьи. А порой комментарии даже более интересны, чем обсуждаемый материал.

 

ЧИТАЙТЕ СТАТЬЮ ПОЛНОСТЬЮ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20920
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Завсида найдется
4830 дн. тому
Кажется, это единственная тема, где не лают, не кусаются. :) Опасаются, как думаете? Не получили должностных инструкций?
кокотюха
4830 дн. тому
окей. але ж я назвав - і не виють - ?
Завсида найдется
4831 дн. тому
Кокотюха, из чувства брезгливости, думаю. Представила, какой утешные тролли поднимут вой, и решила озаботиться экологичности ситуации. Это честно.
кокотюха
4831 дн. тому
Не "одного унылого, но амбициозного канала", а давайте назвемо цей канал - Перший Національний, вівн же УТ-1. Ви ж не підписалися, для чого в анонімних коментах ще й езопова мова?
Завсида найдется
4831 дн. тому
Больше всего доставил комментарий комментатора, который считает, что всех комментаторов в детстве роняли на твердые поверхности вниз головой. Зачем столько аутоагрессии? :) А тролли одного унылого, но амбициозного канала, уже достали - потому что такие же унылые, как и канал. Нужно что-то предпринимать, пока они весь сайт не превратили в УГ.
dozvil
4831 дн. тому
часом коментарі читати просто шкідливо, через 5 хв вже й забуваєш про що була стаття... ну то роота тролів і різних покидьків, здебільшого. хоча іноді починається холівар і вже тоді не суть важливо хто розпочав і хто що мав на увазі... а ідея цікава, щодо платних коментарів. однак, навряд чи реальна до втілення з різних причин...
кокотюха
4832 дн. тому
підтримую ідею платних коментарів. або так, як це колись робили на одному сайті: регіони, звідки коментатор, позначали прапорцями. так менше стало тролів. і заодно ясно, де найбільше мудаків. сам завжди підписуюся своїм прізвищем.
Телекритик
4832 дн. тому
Основна проблема форумів - гігієна. Відчуваєш себе як боров, який риється у гною, сподіваючись якщо не на трюфель, то хоч на печерицю. А хто може навести приклад вдало з точки зору інформаційної гігієни зробленого форуму?
ноу комментс
4832 дн. тому
Комментарии пишут только те, кто их сам и читает. Читать километровый срач под статьями и новостями - не это ли болезнь ума? А может - его отсутствие?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду