28 жовтня в ток-шоу «Донбас: чесно» обговорять результати місцевих виборів на Донбасі

28 жовтня в ток-шоу «Донбас: чесно» обговорять результати місцевих виборів на Донбасі

26 Жовтня 2015
1937
26 Жовтня 2015
10:38

28 жовтня в ток-шоу «Донбас: чесно» обговорять результати місцевих виборів на Донбасі

1937
28 жовтня в ток-шоу «Донбас: чесно» обговорять результати місцевих виборів на Донбасі
28 жовтня в ток-шоу «Донбас: чесно» обговорять результати місцевих виборів на Донбасі

28 жовтня о 16.00 дивіться сьомий випуск соціально-політичного ток-шоу «Донбас: чесно» в прямому ефірі Центрального каналу (КДРТРК). Тема програми: «Донбас: вибори без вибору чи вибір є?».

 

Результати голосування на підконтрольній Україні території в Донецькій та Луганській областях на місцевих виборах від 25 жовтня в прямому ефіри обговорять:

- Сергій Гармаш, головний редактор інформаційної агенції «ОстроВ»;

- Сергій Коваленко, координатор донецького осередку ВГО «Комітет виборців України»;

- Іван Варченко, радник міністра внутрішніх справ України;

- Борис Захаров, правозахисник, керівник адвокаційного центру Української Гельсінської спілки з прав людини;

- Олександр Черненко, народний депутат України.

 

Ведучий ток-шоу - Костянтин Грубич.

 

Закон про місцеві вибори, ухвалений 14 липня, передбачив проведення місцевих виборів 25 жовтня по всій Україні, крім окупованих територій. Але фактично місцеві вибори не відбулися також і в Маріуполі, і в Красноармійську (Донецька області) - їх було зірвано.

 

На початку жовтня опитування фонду «Демократичні ініціативи» прогнозувало низьку явку на виборчі дільниці жителів підконтрольних територій Донецької і Луганської областей. Основний мотив відмови від участі у виборах - люди не бачать кандидатів і партій, за яких вони могли б проголосувати, а також упевнені в тому, що вибори не змінять їхнього життя.

 

Чи відбулися вибори для прифронтової зони? Чому було зірвано вибори в Маріуполі та Красноармійську? Та на чию користь? Зрив виборів у Маріуполі - це перемога проукраїнських сил, які протистояли прогнозованим маніпуляціям з друком протоколів, чи поразка влади? Як вплинула на результати виборів у масштабах всієї України відсутність голосів вимушених переселенців з окупованих територій, яких, як відомо, близько півтора мільйона осіб? Наявність представників «Партії регіонів» у складі вибраних нових громад - до чого це призведе? Чи стануть нинішні вибори першим кроком до виборів на територіях так званих ДНР і ЛНР після реінтеграції їх в Україну?

 

Про ці та інші проблеми дискутуватимуть гості 28 жовтня у прямому ефірі Центрального каналу в ток-шоу «Донбас: чесно» з 16.00 до 17.00.

 

Нагадаємо, телепроект «Донбас: чесно» виробляє ГО «Детектор медіа» у партнерстві з Асоціацією польських журналістів у рамках Польсько-канадської програми підтримки демократії за підтримки програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD). Сюжети для програми «Донбас: чесно» готують 40 регіональних журналістів у партнерстві з обласними державними телерадіокомпаніями.

 

Сюжети для сьомого випуску підготував журналіст Дмитро Тьосов та оператор Олег Хусаінов, КП ТРК «МАРТ» м. Миколаїв. Усі попередні випуски програми можна переглянути на «Детектор медіа».

 

Фото - volynnews.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду