«1+1» покаже спецвипуск «Світського життя» до 10-річчя програми

«1+1» покаже спецвипуск «Світського життя» до 10-річчя програми

15 Липня 2015
4416
15 Липня 2015
10:55

«1+1» покаже спецвипуск «Світського життя» до 10-річчя програми

4416
«1+1» покаже спецвипуск «Світського життя» до 10-річчя програми
«1+1» покаже спецвипуск «Світського життя» до 10-річчя програми

24 липня о 21.00 телеканал «1+1» покаже спецвипуск шоу «Світське життя з Катериною Осадчою. 10 років». Про це повідомила прес-служба каналу.


Для святкового музичного концерту зіркових гостей та ток-шоу ювілею на березі Дніпра побудували масштабну сцену.


«Артисти будуть з'являтися в студії екстремальними шляхами: Руслана прилетить на сцену на тролеї , Вєрка Сердючка з мамою припливуть на надувному банані, легенда української сцени Ірина Білик у супроводі напівоголених красенів урочисто припливе на справжній венеціанській гондолі, а Олександр Пономарьов примчить на Труханів острів на улюбленому байку», - анонсує телеканал.


Зіркові герої програми Катерини Осадчої згадають найважливіші події у своєму житті, за якими стежило "Світське життя".


«Потап розповість, як працював вчителем фізкультури в школі і змусить Катерину Осадчу і Настю Каменських здавати йому нормативи. Руслана прямо на сцені проведе генеральну репетицію весілля, Злата Огневич озвучить систему "Рада" і відповість на химерні питання парламентської вікторини, а Олександр Пономарьов покаже всій країні, як він виховує свою дорослу дочку Женю. Ірина Білик згадає всіх своїх чоловіків, а Ольга Полякова згадає, як за нею впадав ... Сільвіо Берлусконі!», - зазначає прес-служба.


Нагадаємо, з вересня 2008 року програма «Світське життя» виходить на телеканалі «1+1». До того, з березня 2007 року, шоу Катерини Осадчої виходило на Першому каналі,  а ще раніше - на телеканалі ТОНІС (під назвою «Світські хроніки»).


Телепрограма «Світське життя» та веб-ресурс svitske.tv належать компанії Final Cut Media.
 

«Детектор медіа»
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду