15 липня у ток-шоу «Донбас: чесно» дискутуватимуть про пенсії на Донбасі

15 липня у ток-шоу «Донбас: чесно» дискутуватимуть про пенсії на Донбасі

14 Липня 2015
2262
14 Липня 2015
09:09

15 липня у ток-шоу «Донбас: чесно» дискутуватимуть про пенсії на Донбасі

2262
Пенсії на Донбасі: боротьба із сепаратизмом чи порушення прав людини? Дискусія про це – у ток-шоу «Донбас: чесно» 15 липня о 16.00 в ефірі КДРТРК
15 липня у ток-шоу «Донбас: чесно» дискутуватимуть про пенсії на Донбасі
15 липня у ток-шоу «Донбас: чесно» дискутуватимуть про пенсії на Донбасі

15 липня черговий випуск соціально-політичного ток-шоу «Донбас: чесно» виробництва ГО «Детектор медіа» в ефірі Центрального каналу (Київської регіональної державної телерадіокомпанії) буде присвячено проблемі пенсійних виплат на Донбасі.

 

Торік Президент України Петро Порошенко своїм указом заборонив виплачувати пенсії тим громадянам, які живуть на окупованих територіях. Одні експерти називають це порушенням прав людини, інші наполягають на тому, що це рішення допоможе Україні перемогти сепаратистів. Що за цих умов робити українським громадянам, які з різних причин не виїхали з Донбасу і не отримують заслужену пенсію?

 

Є й інший бік цієї справи. Минулого року пенсіонер з Донбасу подав до суду на Петра Порошенка. В результаті суд задовольнив позов пенсіонера і зобов'язав Кабінет Міністрів виплачувати йому пенсію. Чи є ризик, що мешканці Донбасу почнуть тисячами подавати подібні  позови? І як загалом можна вирішити цю дилему: дотримуватися прав людини на Донбасі і водночас створити максимально дискомфортні умови для сепаратистів?

 

15 липня у прямому ефірі КДРТРК відповіді на ці питання шукатимуть учасники випуску «Донбас: чесно» разом із ведучим програми Костянтином Грубичем.

 

Нагадаємо, телепроект «Донбас: чесно» виробляє ГО «Детектор медіа» у партнерстві з Асоціацією польських журналістів у рамках Польсько-канадської програми підтримки демократії за підтримки програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD). Сюжети для програми «Донбас: чесно» готуватимуть 40 регіональних журналістів у партнерстві з обласними державними телерадіокомпаніями. У прем'єрному випуску «Донбас: чесно» йшлося про те, що означає заклик «Почути Донбас» за сьогоднішніх обставин та про те, якими міфами жив і, можливо, продовжує жити цей український регіон. Усі попередні випуски програми можна переглянути на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2262
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду