Ukraine Today та МЗС презентують спільний проект #UkraineEdu

Ukraine Today та МЗС презентують спільний проект #UkraineEdu

2 Червня 2015
1853
2 Червня 2015
18:13

Ukraine Today та МЗС презентують спільний проект #UkraineEdu

1853
Ukraine Today та МЗС презентують спільний проект #UkraineEdu
Ukraine Today та МЗС презентують спільний проект #UkraineEdu

Телеканал іномовлення Ukraine Today, що входить до групи «1+1 медіа», спільно з Міністерством закордонних справ України створили медіапроект #UkraineEdu, що демонструє можливості для навчання іноземних студентів в університетах України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

#UkraineEdu - це 12 відеоісторій закордонних студентів в Україні. Команда Ukraine Today знімала їх в університетах та студентських містечках Харкова, Івано-Франківська, Києва, Львова, Вінниці та Одеси.

 

Подібний проект в Україні реалізується вперше, зазначають його творці. Відеоматеріали, створені в рамках #UkraineEdu, будуть показані в ефірі Ukraine Today та розповсюджуватимуться дипломатичними місіями та самими університетами на міжнародних освітніх виставках і форумах.

 

Презентація проекту #UkraineEdu відбудеться 4 червня о 16:00 у Міністерстві закордонних справ України (Михайлівська площа 1, третій під'їзд). Під час презентації буде можливість поспілкуватися із Сергієм Кислицею, заступником міністра закордонних справ України, Тетяною Пушновою, генеральним продюсером Ukraine Today, та одним із героїв відео-історій #UkraineEdu.

 

Акредитуватися на презентацію необхідно до 18:00 3 червня за електронною адресою dmytro.shevchenko@mfa.gov.ua або телефоном 044 2381837. Для входу до будівлі необхідно мати при собі паспорт. Вхід до МЗС заборонений з ноутбуками та планшетами, фотоапаратами та відеокамерами (крім представників ЗМІ, які повинні щонайменш за добу до заходу подати заявку на внесення до МЗС фото- і відеотехніки), мобільні телефони (в т.ч. смартфони) вносити не забороняється.

 

Нагадаємо, Ukraine Today - це англомовний телеканал групи «1+1 медіа», спрямований на закордонну аудиторію. Телеканал стартував у серпні 2014 року. Ukraine Today мовить цілодобово через один з найбільших супутників Європи HotBird. Онлайн-трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV.

 

У листопаді 2014 року Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. До кінця 2015 року канал планує розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції. Із 27 березня Ukraine Today доступний у найбільшій кабельній мережі Іспанії - ONO. Із 4 травня телеканал доступний в основному кабельному пакеті провідного провайдера Німеччини Unitymedia.

 

23 квітня у Києві представили Громадську організація Ukraine Today та Міжнародну наглядову раду першого англомовного мультиплатформного проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1853
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду