NewsOne запускає програму «Апасный Face»

NewsOne запускає програму «Апасный Face»

14 Квітня 2015
4185
14 Квітня 2015
12:25

NewsOne запускає програму «Апасный Face»

4185
NewsOne запускає програму «Апасный Face»
NewsOne запускає програму «Апасный Face»

14 квітня телеканал NewsOne запускає програму-огляд Facebook під назвою «Апасный Face» із ведучим Василем Апасовим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У програмі ведучий розповідатиме про найважливіші дописи політиків і лідерів думок у соціальній мережі Facebook. Вона виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17:10, 19:15 і 21:15.

 

«Я хочу показати різницю в тому, що заявляють по телебаченню і в соцмережах наші лідери думок, політики і чиновники. Я спробую показати, як на них реагують люди, думка яких завжди залишається не врахованою», - пояснив ведучий.

 

Нагадаємо, 2 березня на посаду генерального продюсера телеканалу NewsOne було призначено Олексія Семенова, який у минулому був генеральним продюсером каналу «112 Україна». Пан Семенов анонсував, що завдання NewsOne - стати інформаційно-соціальним каналом.

 

У березні креативним продюсером телеканалу NewsOne стала Євгенія Захарова, яка в минулому працювала продюсером на каналах «Україна» та «112 Україна». Тоді ж канал оголосив великі кастинги.

 

Із 23 березня телеканал NewsOne змінив сітку мовлення, запровадивши прямі ефіри з новими ведучими. З кінця березня ведучою новин стала Ліна Нерус.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4185
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду