9 квітня – допрем’єрний показ докфільму «Небо. Літак. Мрія» виробництва «Інтера»

8 Квітня 2015
2752
8 Квітня 2015
13:29

9 квітня – допрем’єрний показ докфільму «Небо. Літак. Мрія» виробництва «Інтера»

2752
9 квітня – допрем’єрний показ докфільму «Небо. Літак. Мрія» виробництва «Інтера»

9 квітня о 19.00 в синьому залі Будинку Кіно (Київ, вул. Саксаганського, 6) відбудеться допрем'єрний показ документального фільму «Небо. Літак. Мрія » виробництва телеканалу «Інтер».

 

Стрічку присвячено Міжнародному дню космонавтики та Дню працівників ракетно-космічної галузі України. Фільм розповідає про забуті досягнення української аерокосмічної промисловості, про великих українців у космонавтиці і нагадує, що Україні є чим пишатися в цій галузі.

 

На показі будуть присутні Леонід Каденюк - Герой України, перший космонавт незалежної України, а також українські конструктори, творці легендарних літаків «Руслан» і «Мрія».

 

У зв'язку з великою кількістю глядачів журналістів просять підтвердити свою присутність на e-mail: press@inter.ua.

 

Телевізійна прем'єра документального фільму «Небо. Літак. Мрія »відбудеться на телеканалі« Інтер »11 квітня о 10.00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2752
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду